Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti...
  • ... asta e masina ta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii nu vor avea la dispozitie decat o singura varianta de propulsie, respectiva configuratie combinand un benzinar aspirat cu un motor electric - alimentat de o baterie litiu-ion.

Compania Subaru incepe in forta anul 2022, celebrul producator japonez de masini anuntand zilele acestea - prin intermediul unui comunicat oficial de presa, lansarea unei versiuni imbunatatite a Forester-ului european.

Disponibila la preturi ce pornesc de la 34.990 de euro, daca vine vorba despre piata din Germania, respectiva creatie isi va intampina viitorii cumparatori exclusiv intr-o aroma 2.0ie, conform primelor informatii si detalii.

Subaru Forester Facelift

Este vorba - asa cum au dezvaluit oficialii marcii din Tara Soarelui Rasare, despre o formula ce combina un benzinar aspirat cu patru cilindri si o capacitate de doi litri, de 150 de cai putere, cu un motor electric de 16.7 cai putere.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o baterie litiu-ion de 13.5 kW - pe de o parte, si cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in 11.8 secunde, plus o viteza de top de 188 de kilometri pe ora, pe de alta parte, potrivit Subaru.

Aceeasi versiune imbunatatita a Forester-ului european se mai poate lauda, printre altele, si cu nenumarate schimbari la nivelul partii frontale a caroseriei - specialistii companiei japoneze modificand si gama de culori.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv cateva tehnologii proaspete - dupa cum este si cazul controlului prin gesturi, comunicatul de presa publicat recent vorbind si despre o suspensie regandita pentru o doza extra de confort.

Subaru Forester Facelift

Subaru Forester Facelift

Subaru Forester Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2022