Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA. Are scaune cu masaj si motor DIESEL de 300 CP

  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, ASTA e masina TA
  • Are scaune cu masaj si motor DIESEL de 300 CP
Distribuie pe Facebook

Reteta disponibila in cazul de fata mai cuprinde, in plus, si un display tactil cu diagonala de 11.4 inch, propulsoare pe benzina cu pana la 360 CP etc.

Anuntata cu surle si trambite acum mai bine de patru ani, inca din prima jumatate a toamnei lui 2016, cea mai recenta generatie a masinii vandute sub denumirea de Land Rover Discovery a primit, de curand, un facelift major. Prezentata publicului larg chiar in cursul zilei de astazi, in urma cu doar cateva momente, versiunea mult imbunatatita a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE se remarca - la exterior - printr-o parte frontala atent restilizata, ce aduce in prim plan noi faruri cu tehnologie LED.

Land Rover Discovery Facelift

Lista modificarilor de ordin stilistic continua in partea posterioara a caroseriei cu cinci portiere in dotare, clientii urmand a avea la dispozitie inclusiv diferite optiuni proaspete la nivel de jante: pe 19, 20, 21, dar si pe 22 de inch, potrivit companiei producatoare.

In ceea ce priveste meniul caracteristic departamentului interior, noul Land Rover Discovery Facelift a pregatit, inainte de toate, un display central - cu diagonala de 11.4 inch - pentru afisarea sistemului de infotainment de ultima generatie botezat Pivi Pro. Aceeasi versiune imbunatatita a masinii proiectate pentru a concura cu Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE se mai poate lauda chiar si cu un tunel central complet redesenat, un al doilea rand de scaune regandit pentru a oferi un plus de confort, iluminare ambientala, internet de mare viteza s.a.m.d.

Sub capota, clientii vor avea de ales intre patru propuneri diferite, dintre care trei livrate intr-o configuratie cu sase cilindri si MHEV: P300 de 2.0 litri si 300 CP, P360 de 3.0 litri si 360 CP, D250 de trei litri si 249 CP, respectiv D300 de trei litri si, din nou, 300 CP.

Land Rover Discovery Facelift

Land Rover Discovery Facelift

Land Rover Discovery Facelift

Land Rover Discovery Facelift

Land Rover Discovery Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze Land Rover Discovery Facelift
mai multe