Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta. Compania producatoare a publicat, in sfarsit, primele fotografii de la interior

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta. Compania producatoare a publicat, in sfarsit, primele fotografii de la interior
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta
  • Compania producatoare a publicat, in sfarsit, primele fotografii de la interior
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de o motorizare turbo cu sase cilindri si o capacitate de 3.5 litri. La care se adauga, daca vine vorba despre versiunea cu ampatament marit, si un compresor electric pentru minimizarea lag-ului.

Prezentata publicului larg in urma cu numai doua saptamani, inca din primele zile ale lunii curente, cea de-a doua generatie a limuzinei cunoscute sub denumirea de Genesis G90 a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei producatoare a publicat noi materiale oficiale cu (si despre) masina proiectata pentru a concura unor produse precum Audi A8, BMW Seria 7 si, de ce nu, Mercedes S-Class.

Nota de plata nu reprezinta - in continuare, decat un mister, insa clientii vor avea la dispozitie doua optiuni la nivel de caroserie. Printre acestea numarandu-se - daca mai trebuia cumva spus, si o versiune cu ampatament marit, lunga de aproape 5.5 metri, conform brosurii.

Genesis G90 - Poze noi

Caracterizata - la nivelul departamentului exterior, de un design familiar, dezvaluit la inceputul iernii anului 2021, cea de-a doua generatie a limuzinei cunoscute sub denumirea de Genesis G90 a renuntat - mai nou, si la secretele din cabina. Masina proiectata pentru a concura (unor produse precum) Audi A8, BMW Seria 7 si, de ce nu, Mercedes S-Class oferind, potrivit comunicatului de presa, si scaune individuale cu incalzire, ventilatie, masaj.

Lista atractiilor principale continua cu un set format din pana la sase ecrane color diferite - daca punem la socoteala si display-ul climatizarii cu comenzi tactile. Din peisaj nu lipseste insa - printre altele, nici instalatia audio cu 23 de difuzoare de la celebra marca Bang & Olufsen.

Indisponibila - momentan, pe piata din Europa, cea de-a doua generatie a limuzinei cunoscute sub denumirea de Genesis G90 se bucura de serviciile unei motorizari cu sase cilindri si o capacitate de 3.5 litri - cu 380 de cai (livrati fie doar rotilor spate, fie ambelor punti). Versiunea cu ampatament marit a masinii proiectate pentru a concura unor produse precum Audi A8, BMW Seria 7 si, de ce nu, Mercedes S-Class dispune si de un compresor electric.

Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o suspensie inteligenta pe aer - ce utilizeaza datele primite de la sistemul de navigatie si o camera instalata la nivelul partii din fata a caroseriei pentru o reglare perfecta a amortizoarelor. Plus directie integrala - bineinteles.

Genesis G90 - Poze noi

Genesis G90 - Poze noi

Genesis G90 - Poze noi

Genesis G90 - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Genesis G90 - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2021