Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti...
  • ... asta-i masina ta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor putea opta si pentru un motor electric. Insotit de o unitate 1.5 turbo, pe benzina, utilizata exclusiv ca generator.

Ultima jumatate a anului 2022 marcheaza debutul unui nou automobil de la Nissan pe Batranul Continent, celebrul constructor japonez de masini publicand - in cursul zilei de luni, primele fotografii si detalii cu varianta europeana a proaspat lansatului X-Trail 4. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada imediat urmatoare, la un pret momentan necunoscut, respectivul vehicul se va remarca, la nivelul partii frontale, in special prin farurile duble, cu mentiunea ca nenumarate priviri ar trebui sa atraga si grila masiva a radiatorului.

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Lista atractiilor exterioare continua cu aripile laterale atent sculptate - acompaniate de jante din aliaj cu diametrul de 18, 19 sau chiar 20 de inch, si eleronul posterior proeminent, pe cand reteta specifica departamentului interior cuprinde inclusiv un display central de dimensiuni generoase, cu diagoanala de 12.3 inch.

Aceeasi generatie cu numarul patru a gamei comercializate de compania japoneza Nissan sub numele de X-Trail va mai oferi cumparatorilor europeni - in standard ori optional, de la caz la caz, si o instalatie audio de inalta fidelitate, compusa din zece difuzoare semnate Bose. Din peisaj nu lipsesc - important de adaugat, nici volanul si scaunele incalzite, tapiteria realizata dintr-o piele partial perforata, instrumentele de bord digitale, afisajul pe parbriz, cusaturile sub forma de carouri, climatizarea cu reglare a temperaturii pe trei zone, aplicatiile Apple Carplay si Android Auto.

Construita pe platforma CMF-C, respectiva creatie a producatorului nipon propune doua motorizari diferite, propulsia urmand a fi asigurata fie de un agregat turbo de 1.5 litri, cu tehnologie MHEV si 163 CP, fie de unul sau doua motoare electrice, cu 204 ori 213 CP, unde benzinarul precizat anterior actioneaza ca generator.

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Nissan X-Trail - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Nissan X-Trail - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2022