Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are jante pe 20 de inch si scaune ventilate. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are jante pe 20 de inch si scaune ventilate. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are jante pe 20 de inch si scaune ventilate
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean - pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 38.600 dolari.

Anuntata in urma cu mai bine de sase saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii septembrie, mult anticipata versiune imbunatatita a SUV-ului oferit de Lincoln sub numele de Corsair stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior spre interior, noua varianta a modelului conceput de compania americana pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes GLC se remarca in special prin design-ul complet redesenat al partii frontale - acolo unde lista atractiilor principale debuteaza cu grila uriasa a radiatorului si farurile cu LED.

Comercializat la preturi incepand de la circa 38.690 de dolari, respectivul automobil de clasa medie se va mai putea lauda, printre altele, si cu blocuri optice posterioare unite - mai mult ori mai putin surprinzator, cu banda iluminata, cu praguri laterale proeminente si un set de jante din aliaj cu un diametru de pana la 20 de inch, seria vestilor bune continuand de cealalta parte a portierelor, cu potentialii cumparatori fiind intampinati si de un display central masiv, cu diagonala de 13.2 inch, dar si de instrumente de bord digitale, de o pereche de scaune fata cu functie de ventilatie, de o instalatie audio...

... insotita de pana la 14 difuzoare - semnate, aparent, de specialistii de la Revel, de o bancheta spate dotata cu incalzire, de afisaj pe parbriz, de tapiterie realizata din piele. Mai pregatit ca oricand pentru batalia cu Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC, acelasi autoturism disponibil sub denumirea de Lincoln Corsair va pune - totodata, la dispozitia clientilor sai si o suspensie adaptiva, si doua unitati extrem de diferite, atat un propulsor 2.0 turbo, cu 250 CP in echipare, cat si o motorizare aspirata de 2.5 litri, acompaniata de un motor electric pentru o putere de pana la 266 de cai, aparent.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2022