Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 2.0 litri si 404 CP, scaune cu masaj si sistem audio cu 17 boxe

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 2.0 litri si 404 CP, scaune cu masaj si sistem audio cu 17 boxe
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 2.0 litri si 404 CP, scaune cu masaj si sistem audio cu 17 boxe
Distribuie pe Facebook

Comercializat la preturi incepand de la 69.600 de euro, impresionantul model de clasa medie pluseaza cu jante supradimensionate din aliaj si faruri Pixel LED. Potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ sase ani - inca de la inceputul primaverii lui 2017, primul Range Rover Velar din istorie a primit de curand, chiar pe parcursul acestor zile, un facelift extrem de cuprinzator. Disponibil deja la vanzare - in schimbul unei sume minime de 69.600 de euro, conform unui comunicat oficial pus la dispozitia presei, noul meniu caracteristic gamei concepute special pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi Q5, BMW X3 / X4, dar si Mercedes GLC sau Porsche Macan debuteaza cu o pereche de faruri Pixel LED, capabila sa ofere de trei ori mai multe LED-uri decat vechile unitati Matrix LED.

Range Rover Velar Facelift

Range Rover Velar Facelift

Range Rover Velar Facelift

Lista atractiilor exterioare continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o grila frontala restilizata subtil, specialistii departamentului de design alegand sa opereze cateva modificari si nivelul jantelor supradimensionate din aliaj. De cealalta parte a portierelor - la interior, cele doua display-uri centrale care insoteau versiunea pre-facelift a exclusivistului SUV din Marea Britanie au fost inlocuite de un singur ecran, curbat, cu diagonala de 11.4 inch, potentialii cumparatori bucurandu-se inclusiv de tapiterie din amestec de lana, de la Kvadrat, de ceasuri de bord digitale, de sistem audio cu pana la 17 difuzoare, semnat Meridian, de scaune climatizate, cu o functie de masaj, de bancheta spate cu incalzire, de incarcare wireless a telefonului mobil.

In plan tehnic, noul Range Rover Velar propune o gama variata de motorizari diesel si pe benzina - cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, ce livreaza persoanei de la volan o putere maxima de pana la 400 CP, in functie de varianta aleasa. Clientii vor putea opta si pentru o savoare plug-in hybrid, aroma in cauza combinand o unitate de 2.0 litri cu un motor electric, plus o baterie cu 12% mai mare decat anterior, de 19.2kWh, pentru un total de 404 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 5.4 secunde.

Range Rover Velar Facelift

Range Rover Velar Facelift

Range Rover Velar Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Range Rover Velar Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2023