Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 3.5 litri, scaune ventilate si instalatie audio de la Bose

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 3.5 litri, scaune ventilate si instalatie audio de la Bose
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 3.5 litri, scaune ventilate si instalatie audio de la Bose
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile. Plus un display central cu diagonala de noua inch.

Sfarsitul acestei veri marcheaza debutul unui nou automobil marca Nissan, celebrul producator japonez de autoturisme publicand - in cursul zilei de azi, primele detalii si imagini ale noului Pathfinder 2024. Disponibil deja la vanzare, la preturi incepand de la putin peste 35.800 de dolari, respectivul model din Asia se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, acolo unde lungimea de 5.021 de milimetri reprezinta punctul culminant, insa nici farurile duble, cu luminile de zi prezente deasupra unitatilor pentru faza scurta / lunga, sau jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva - am putea spune.

Oferit doar intr-o singura versiune de motorizare - unica varianta pusa la dispozitia cumparatorilor bucurandu-se de serviciile unui benzinar aspirat cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.498 de centimetri cubi, conceput pentru a livra fie numai rotilor fata, fie ambelor punti undeva in jurul a numai 284 ori 295 de cai putere, in functie de echiparea aleasa, meniul cu pricina continua cu o dotare extrem de generoasa. Printre multiplele elemente demne de enumerat regasindu-se si scaunele ventilate, camera pentru mersul cu spatele, detaliile din piele semi-anilina, volanul cu functie de incalzire, instrumentele de bord digitale, sistemul de navigatie cu display de 9.0 inch, boxele de la Bose, climatizarea cu reglare automata, pe trei zone, etc.

Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (106) Poze Nissan Pathfinder
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 August 2023