Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 3.5 litri, scaune ventilate si instalatie audio de la Bose

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 3.5 litri, scaune ventilate si instalatie audio de la Bose
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 3.5 litri, scaune ventilate si instalatie audio de la Bose
Distribuie pe Facebook

Oferita la preturi incepand de la 37.920 de dolari, impresionanta reteta pluseaza cu o bancheta incalzita si un sistem de climatizare automata.

Cea de-a doua jumatate a anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism ce poarta semnatura japonezilor de la Nissan, celebrul producator asiatic anuntand, in urma cu doar cateva minute, lansarea oficiala a modelului Murano 2024. Disponibil deja la vanzare, respectivul automobil se remarca atat prin dimensiunile generoase ale caroseriei, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o lungime de aproape 4.9 metri, cat si prin blocurile optice cu aspect unic sau jantele din aliaj pe 18 ori 20 de inch.

Nissan Murano 2024

Nissan Murano 2024

In cabina, de cealalta parte a portierelor, meniul cu pricina isi va intampina viitorii cumparatori in compania a multiple echipamente premium, precum scaune fata cu functie de ventilatie, actionate electric, bancheta spate incalzita, tapiterie din piele semi-anilina, cu detalii sub forma de carouri, instalatie audio de inalta fidelitate, de la Bose, compusa dintr-un numar de 11 difuzoare diferite, un sistem de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, iluminare ambientala, volan cu design in patru spite, ornamente din lemn, Bluetooth, Apple CarPlay si Android Auto.

Sub capota, propulsia spectaculosului Nissan Murano 2024 este asigurata, asa cum se mentioneaza in cadrul unui comunicat pus la dispozitia presei, de un benzinar in sase cilindri, cu capacitatea de 3.498 de centimetri cubi. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, dezvaluie materialul in cauza, cu 260 de cai putere, livrati rotilor prin intermediul unei transmisii Xtronic, performantele reprezentand insa, la acest moment, similar consumului mediu de carburant, numai o mare necunoscuta si un mister de proportii.

Nissan Murano 2024

Nissan Murano 2024

Nissan Murano 2024

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Nissan Murano 2024
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2023