Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 380 de cai, scaune cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 380 de cai, scaune cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 380 de cai, scaune cu masaj si boxe de la Bang & Olufsen
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un display supradimensionat. Cu diagonala de 27 de inch.

Prezentata intregii planete acum mai bine de trei ani - inca din prima jumatate a lui 2020, cea dintai generatie a modelului comercializat de Genesis sub denumirea de GV80 a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Lansata special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q7, BMW X5 si - in cazul in care mai era necesara o asemenea precizare, Mercedes GLE, respectiva familie de produse a primit, recent, un binemeritat facelift, versiunea imbunatatita a luxosului SUV din Coreea de Sud remarcandu-se numaidecat prin designul complet restilizat, mai spectaculos ca oricand, al partii frontale.

Genesis GV80 Facelift

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu un nou spoiler spate si - dupa cate se mentioneaza in cadrul unui comunicat pus la dispozitia presei, diferite optiuni proaspete la nivel de jante ori nuante pentru caroseria cu cinci portiere, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv un numar de pana la sapte scaune, cu unele dintre acestea acompaniate de multiple functii de confort, precum reglare electrica, incalzire, ventilatie, masaj. Nu lipsesc din cabina, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici display-ul OLED masiv - de 27 de inch, boxele de inalta fidelitate, marca Bang & Olufsen, tava de sterilizare UV-C.

Cea mai recenta iteratie a sud-coreeanului Genesis GV80 - ale carei livrari vor incepe abia anul viitor, potrivit informatiilor disponibile la momentul actual, va fi oferita in doua variante diferite de motorizare, cumparatorii dornici sa experimenteze rivalul trioului compus din Audi Q7, BMW X5 si, nu in ultimul rand, Mercedes GLE urmand sa aiba de ales intre doua propulsoare pe benzina. Altfel spus, batalia pentru clienti se va da intre o unitate de 2.5 litri - de 304 CP, si un motor cu o capacitate cilindrica de 3.5 litri, cu 380 CP, livrarea valorilor cu pricina catre roti facandu-se, oarecum inutil de adaugat, printr-o transmisie automata.

Genesis GV80 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Genesis GV80 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2023