Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 201 CP, instalatie audio de la Bose si un sistem avansat de tractiune integrala

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 201 CP, instalatie audio de la Bose si un sistem avansat de tractiune integrala
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor turbo de 201 CP, instalatie audio de la Bose si un sistem avansat de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o pereche de display-uri supradimensionate. Fiecare avand diagonala de 12.3 inch, dezvaluie comunicatul de presa.

Cea de-a doua jumatate a anului curent marcheaza debutul unui nou automobil de la Nissan, celebrul constructor japonez de autoturisme publicand - in cursul zilei de luni, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Rogue 2024. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, la un pret de pornire momentan necunoscut, respectivul SUV isi va intampina cumparatorii doar intr-o singura varianta de motorizare, unica versiune disponibila gazduind sub capota un propulsor turbo in numai trei cilindri, cu capacitatea de 1.5 litri, pe benzina, care lucreaza alaturi de o cutie Xtronic pentru a livra fie rotilor fata, fie ambelor punti - de la caz la caz, undeva in jurul a 201 cai putere.

Fisa cu specificatii tehnice se incheie - intr-un final, cu un sistem de franare compus din discuri de pana la 11.65" si o suspensie independenta, cu bare stabilizatoare in dotare, pachetul caracteristic produsului mentionat anterior continuand, mai mult ori mai putin surprinzator, cu patru niveluri diferite de echipare. Astfel, clientii vor avea la dispozitie si un set de jante cu diametrul de 19 inch - confectionate din aliaj usor, blocuri optice cu tehnologie LED, senzori de parcare, o camera pentru mersul cu spatele, tapiterie realizata din piele fina, cu detalii sub forma de carouri, o statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, afisaj pe parbriz, un volan sport, cu parte inferioara plata, ecran central de 12.3", instalatie de climatizare cu reglare automata, pe trei zone a temperaturii, bancheta cu incalzire, ornamente din lemn, ceasuri de bord digitale, scaune actionate electric.

Nissan Rogue

Nissan Rogue

Nissan Rogue

Nissan Rogue

Nissan Rogue

Nissan Rogue

Nissan Rogue

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Nissan Rogue
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2023