Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 260 de cai si display central cu diagonala de 11.6 inch

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 260 de cai si display central cu diagonala de 11.6 inch
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor turbo de 260 de cai si display central cu diagonala de 11.6 inch
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv jante pe 20". Plus tapiterie din piele si scaune ventilate.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani - inca de la inceputul lui 2018, cea dintai generatie a celebrei masini cunoscute sub denumirea Ascent nu se mai afla chiar la prima sa tinerete. Este si motivul pentru care Subaru a introdus de curand - pe parcursul zilelor precedente, o varianta radical imbunatatita a gamei ce concureaza cu Volkswagen Atlas.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, la un pret de vanzare momentan necunoscut, noua versiune iese numaidecat in evidenta prin aspectul complet revizuit al partii frontale, specialistii departamentului de design alegand sa modifice semnificativ atat detaliile specifice spoilerului, cat si grila radiatorului ori blocurile optice. Oferite, pentru un maxim de eficienta, alaturi de tehnologia LED.

Subaru Ascent Facelift

Subaru Ascent Facelift

Cu o lunga lista de schimbari se poate lauda - mai mult sau mai putin surprinzator, si partea din spate a caroseriei cu cinci portiere in echipare, printr-o transformare majora trecand si cabina. Acolo unde cele pana la opt persoane care pot lua loc vor descoperi - in stilul caracteristic Subaru, si un display central cu o diagonala de 11.6 inch, instalat pe verticala, evident.

Varianta imbunatatita a celebrei masini comercializate sub numele de Ascent a mai pregatit, la exterior ori interior, in standard sau optional, contra cost, in functie de diferiti factori, si alte dotari importante. Precum jante cu diametrul de 20 de inch, o tapiterie realizata din piele partial perforata, racire pentru primul rand de scaune, incalzire pentru al doilea rand de scaune, camera de 360 de grade, instalatie audio de la Harman Kardon s.a.m.d.

Sub capota, noua versiune a gamei concepute special de Subaru pentru a concura cu Volkswagen Atlas se bucura - in continuare, de serviciile unui motor turbo de 2.4 litri, care dezvolta 260 de cai. Livrarea valorilor maxime se face - in toate cazurile, catre ambele punti, exclusiv prin intermediul unei transmisii automate de tip CVT, ce simuleaza un numar de opt rapoarte.

Subaru Ascent Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Subaru Ascent Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2022