Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 272 de cai sub capota si 16 boxe la interior

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor turbo de 272 de cai sub capota si 16 boxe la interior
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor turbo de 272 de cai sub capota si 16 boxe la interior
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu farurile Jewel Eye LED, cu trapa panoramica cu actionare electrica, scaunele fata ventilate si bancheta spate incalzita.

Prezentata publicului larg in cursul anului 2018, actuala generatie a masinii oferite de conducerea companiei Acura sub denumirea de RDX a primit de curand - zilele acestea, un facelift major. Alternativa diviziei de lux a producatorului asiatic Honda la trio-ul format din Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC, respectiva reteta vine cu un nou design la nivelul partii frontale, diferite modificari fiind operate, de asemenea, si in partea din spate a caroseriei, dar si la nivelul gamei de jante din aliaj - printre altele.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, pe langa optiunile proaspete in materie de ornamente sau tapiterii, clientii vor mai descoperi si un volan multifunctional cu parte inferioara plata, compatibilitate Apple CarPlay, Android Auto, Amazon Alexa, dar si iluminare ambientala in 27 de combinatii de culori ori incarcare wireless a telefonului mobil.

Gama de motorizari a scapat - in schimb, neatinsa, varianta imbunatatita a masinii cunoscute sub numele de Acura RDX fiind pusa, in continuare, in miscare de un motor turbo de doi litri si 272 de cai, pe benzina. O transmisie automata cu zece rapoarte si un sistem de tractiune fata - sau, optional, tehnologia Super Handling All-Wheel Drive completeaza fisa cu specificatii tehnice, conform primelor detalii si informatii.

Acura RDX

Acura RDX

Acura RDX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Acura RDX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2021