Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor V6 twin-turbo si caroserie care-si schimba culoarea in functie de lumina

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor V6 twin-turbo si caroserie care-si schimba culoarea in functie de lumina
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor V6 twin-turbo si caroserie care-si schimba culoarea in functie de lumina
Distribuie pe Facebook

Comercializata la preturi incepand de la 58.700 de dolari, impresionanta berlina pluseaza cu o larga varietate de elemente si detalii interioare din fibra de carbon cu finisare mata.

Prima jumatate a lunii lui martie marcheaza debutul unui nou model marca Infiniti, celebra companie japoneza de lux anuntand cu numai patru zile in urma - in ultima parte a saptamanii trecute, lansarea extravagantului Q50 Black Opal Edition. Avand la baza varianta de performanta Q50 Red Sport 400, respectivul produs se remarca - la exterior, in special prin nuanta Black Opal Metallic, care se schimba permanent, in functie pozitia soarelui pe cer.

Infiniti Q50 Black Opal Edition

In cabina - de cealalta parte a portierelor, exclusivista versiune de echipare a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class se bucura si de o tapiterie din piele semi-anilina, cu lista dotarilor oferite in standard, fara costuri suplimentare, cuprinzand inclusiv ornamente dintr-o fibra de carbon cu finisare mata.

Sub capota, propulsia este asigurata de o unitate V6 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 2.997 de centimetri cubi - care pune la dispozitia persoanei prezente la volan undeva in jurul a 400 de cai putere, plus 475 de Newton-Metri. Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 96 de kilometri pe ora ar trebui isi va gasi rezolvarea, mai mult ori mai putin surprinzator, intr-un timp de circa 4.5 secunde.

Infiniti Q50 Black Opal Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Infiniti Q50 Black Opal Edition
mai multe