Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cat costa in Romania

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cat costa in Romania
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui martie, cea mai recenta versiune a nonconformistei compacte oferite de compania DS sub denumirea de DS 3 are - incepand de luni, si o nota de plata. 28.700 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii variantei imbunatatite a gamei concepute special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q2 o vor avea de achitat pe piata auto din Romania, acolo unde modelul de baza se bucura de serviciile unui motor cu numai trei cilindri in linie si o capacitate de doar 1.199 de centimetri cubi - pe benzina.

DS 3 Facelift

Acompaniata de o transmisie automata cu opt rapoarte, respectiva unitate vine cu 130 de cai si 230 de Newton-Metri pe puntea fata - de unde si un timp de peste 9.0 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o viteza de top de 196 km/h, plus un consum mediu de 6.0 litri la 100 de kilometri, pe cand echiparea standard a pregatit si senzori de parcare spate, un sistem multimedia cu display tactil de zece inch si opt difuzoare, ceasuri de bord digitale, franare autonoma de urgenta etc.

Cea mai recenta iteratie a extravantului DS 3 se vinde, in Romania, in doua variante diferite de motorizare, propulsorului mentionat anterior alaturandu-i-se - mai mult ori mai putin surprinzator, un diesel cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.499 de centimetri cubi, care produce, la randul sau, o putere maxima de 130 CP, dar un cuplu de 300 Nm, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii. Insotita, din nou, de o cutie cu opt trepte si doua pedale, versiunea in cauza promite sa rezolve proba 0 - 100 km/h intr-un interval de 9.9 secunde - printre caracteristicile demne de precizat regasindu-se si un consum mediu de 5.1 litri la 100 de kilometri.

DS 3 Facelift

DS 3 Facelift

DS 3 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (161) Poze DS 3 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2023