Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu opt cilindri in V si capacitatea de 5.7 litri livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 357 de cai putere. Plus 528 de Newton-Metri.

Compania Jeep incepe anul 2021 in forta, celebrul producator auto de peste Ocean publicand in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale mult anticipatului Grand Cherokee L. Proiectata pentru a concura impotriva versiunilor cu trei randuri de scaune si sapte locuri ale nemtilor Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE-Class, respectiva masina se remarca numaidecat prin caroseria lunga de peste 5.200 de milimetri.

Grila specifica partii frontale, pozitionata la un unghi aproape drept si acompaniata de nenumarate elemente cromate, jantele din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch, dar si blocurile optice spate de dimensiuni generoase completeaza, alaturi de alte cateva detalii extrem de interesante, lista ingredientelor magice care compun reteta caracteristica departamentului exterior.

Jeep Grand Cherokee L

Jeep Grand Cherokee L

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, noul Jeep Grand Cherokee L isi va intampina clientii alaturi de instrumente de bord digitale si configurabile, plus un sistem de infotainment cu display de 8.4 sau 10.1 inch, in functie de nivelul de echipare si eventualele dotari optionale bifate. Seria vestilor bune culmineaza cu scaunele fata cu masaj, bancheta spate cu ventilatie si instalatia audio cu 19 boxe de la McIntosh.

Aceeasi masina proiectata pentru a concura impotriva versiunilor cu trei randuri de scaune si sapte locuri ale nemtilor Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE-Class se mai poate lauda, intr-un final, si cu o gama de motorizari extrem de potenta, formata din doua benzinare aspirate: un V6 de 3.6 litri si 290 de cai putere si, evident, un V8 de 5.7 litri si aproximativ 357 de cai putere.

O transmisie automata cu opt rapoarte de viteza este oferita in standard, in timp ce tractiunea integrala este disponibila contracost, potrivit primelor informatii si detalii oficiale publicate de compania Jeep. De asemenea, celebrul producator auto de peste Ocean a mai tinut sa precizeze ca, asa cum ii sta bine unui SUV premium, din meniu nu lipseste nici suspensia adaptiva pe aer, care asigura o garda la sol de pana la 27.1 centimetri.

Jeep Grand Cherokee L

Jeep Grand Cherokee L

Jeep Grand Cherokee L

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Jeep Grand Cherokee L
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2021