Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o motorizare turbo. Plus un sistem de tractiune integrala.

Prezentata publicului larg in urma cu numai un singur an, mult anticipata generatie cu numarul trei a masinii cunoscute sub denumirea de Rogue a primit, deja, cateva upgrade-uri majore. Intr-o alta ordine de idei, alternativa japonezilor de la Nissan la Volkswagen Tiguan a renuntat - de curand, la vechea motorizare aspirata cu patru cilindri, de 2.5 litri si undeva in jurul a 181 de cai putere, pentru un motor I3 turbo, de 1.5 litri.

Nissan Rogue Facelift

Nissan Rogue Facelift

Disponibila alaturi de o noua cutie cu variatie continua, respectiva unitate dezvolta putin peste 200 de cai putere, cu livrarea valorilor maxime facandu-se, potrivit unui comunicat de presa, fie doar catre rotile fata, fie catre ambele punti - in functie de alegerea fiecarui client in parte.

Nota de plata a noului Nissan Rogue porneste acum de la 26.700 de dolari, un plus de aproximativ 700 de dolari comparativ cu momentul lansarii din 2020, alternativa japonezilor la Volkswagen Tiguan ajungand sa coste nici mai mult, nici mai putin de 37.980 de dolari in configuratia de top. Fara a pune insa la socoteala si eventualele sume cheltuite pe dotarile si echipamentele disponibile in mod optional, daca mai trebuia precizat.

Respectiva masina va putea fi comandata incepand cu aceasta iarna si va beneficia, in standard, si de blocuri optice cu tehnologie LED. Plus jante din aliaj si numeroase sistem de siguranta pasiva si activa - conform primelor informatii si detalii oficiale puse la dispozitia publicului larg.

Nissan Rogue Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Nissan Rogue Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2021