Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cum arata in realitate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Cum arata in realitate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 36.040 de euro. Conform configuratorului oficial.

Anuntat la inceputul lunii trecute, cu aproximativ sapte saptamani in urma, noul Nissan X-Trail stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Tiguan AllSpace, respectivul vehicul al companiei nipone se remarca in special prin grila masiva a radiatorului, flancata de un set de blocuri optice duble, insa nici aripile scuptate atent ori jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu un eleron proeminent si stopuri de dimensiuni generoase, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o instalatie audio marca Bose. Nu lipsesc din meniu, ce este drept, nici instrumentele de bord digitale si configurabile ori display-ul central cu o diagonala de pana la 12.3 inch, viitorii cumparatori avand la dispozitie, in standard sau optional, si o instalatie audio Bose. Dar si o tapiterie realizata din piele partial perforata, cu unele cusaturi sub forma de carouri, afisaj pe parbriz, scaune incalzite.

Construit pe platforma CMF-C a Grupului Renault-Nissan, automobilul in cauza este disponibil in doua versiuni diferite de motorizare, propulsia autoturismului japonez urmand a fi asigurata fie de o unitate turbo in trei cilindri, cu tehnologie MHEV pe 12 volti si o putere de 163 de cai, fie de unul sau doua motoare electrice, cu 204 ori 213 CP, unde benzinarul cu capacitate de 1.5 litri si compresie variabila mentionat anterior actioneaza ca generator, dupa spusele oficialilor din Tara Soarelui Rasare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2022