Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Honda a publicat acum prima fotografie de la nivelul departamentului interior

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Honda a publicat acum prima fotografie de la nivelul departamentului interior
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Honda a publicat acum prima fotografie de la nivelul departamentului interior
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde doua display-uri color de dimensiuni generoase. Unul pentru ceasurile digitale si configurabile si altul pentru sistemul multimedia radical imbunatatit.

Divizia nord-americana a companiei Honda pregateste lansarea unei noi generatii a masinii pe care o vinde sub denumirea de CR-V, mult anticipata premiera mondiala urmand sa aiba loc in mai putin de doua zile - in data de 12 iulie, conform ultimelor informatii si detalii oficiale. Intre timp, publicul larg este invitat sa admire panoul de bord si tunelul central - care au ca sursa principala de inspiratie actualul Civic, daca mai trebuia cumva precizat.

Honda CR-V - Primele poze

Honda CR-V - Primele poze

Prin urmare, lista atractiilor principale cuprinde, asa cum mentionam si anterior, in randurile de mai sus, inclusiv doua display-uri color de dimensiuni generoase: unul pentru ceasurile digitale si configurabile si altul pentru sistemul multimedia radical imbunatatit. Din meniu nu lipsesc, se observa in imaginea de la nivel de cabina, nici tapiteria realizata din piele partial perforata, cusaturile contrastante sau instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Sub capota, noua generatie a masinii cunoscute publicului larg sub numele de CR-V va fi comercializata - cel putin pe piata nord-americana, si intr-o varianta hibrida. La momentul actual, specificatiile respectivei versiuni de motorizare nu reprezinta, din nefericire, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa - insa propulsia ar putea fi de o unitate aspirata in patru cilindri, cu capacitatea de 2.0 litri, pe benzina, insotita de unul sau doua motoare electrice.

Honda CR-V - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Honda CR-V - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2022