Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, asta e masina ta. Au fost publicate preturile oficiale

Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, asta e masina ta. Au fost publicate preturile oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, asta e masina ta
  • Au fost publicate preturile oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 18". Plus tapiterie din piele si boxe din gama Bose Performance Series.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt ani, prima generatie a masinii oferite de Infiniti sub numele de Q50 a primit recent, chiar zilele acestea, mai multe imbunatatiri. Disponibila deja la vanzare peste Ocean - pe piata din SUA, respectiva versiune porneste de la putin peste 42.000 de dolari, dupa cate se pare.

Infiniti Q50

In configuratia de baza, o motorizare cu sase cilindri in V si doua turbine - de "doar" trei litri, lucreaza alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte pentru a livra rotilor spate sau, optional, ambelor punti, undeva in jurul a 300 de cai putere si 400 de Newton-Metri, potrivit ultimelor informatii si detalii.

Daca vine vorba - de cealalta parte, despre lista cu dotari standard, varianta entry-level a masinii oferite de Infiniti sub numele de Q50 se bucura inclusiv de jante pe 18 inch. Respectiva reteta mai cuprinde, totodata, si o tapiterie din piele, plus boxe din Bose Performance Series, scaune cu memorie pentru sofer s.a.m.d.

Seria vestilor bune culmineaza cu echiparea de top Red Sport - disponibila de la o suma de 55.950 de dolari, principala atractie a acesteia constand in motorizarea cu sase cilindri in V si doua turbine. De trei litri, din nou, dar cu undeva in jurul 400 de cai putere si, deloc de neglijat, 474 de Newton-Metri.

Infiniti Q50

Infiniti Q50

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Infiniti Q50
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2021