Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, asta-i masina ta. Are motor de 400 CP, piele pe bord si 16 boxe

Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, asta-i masina ta. Are motor de 400 CP, piele pe bord si 16 boxe
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 3, asta-i masina ta
  • Are motor de 400 CP, piele pe bord si 16 boxe
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un numar de doua display-uri centrale. Plus multiple comenzi fizice.

Inceputul anului 2024 marcheaza debutul unui nou automobil de la Infiniti, celebrul constructor japonez de masini anuntand - in cursul zilei de luni, lansarea modelului Q50. Oferit special pentru a concura impotriva unor rivali precum Seria 3 - la preturi ce pornesc de la suma de 43.050 de dolari, respectivul autoturism masoara peste 4.8 metri in lungime, pe cand ampatamentul nu depaseste 2.489 de milimetri.

Numarul de magie continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu un motor V6 de trei litri - cu doua turbine in dotare, pe benzina, disponibil in doua versiuni diferite de performanta. In varianta de baza, clientii au la dispozitie 300 de cai - la care se adauga un cuplu de 400 Nm.

Infiniti Q50

Aceeasi masina marca Infiniti, lansata special pentru a concura impotriva unor rivali precum Seria 3, pluseaza cu o configuratie Q50 Red Sport 400 cu 400 de cai putere si 475 Nm in echipare - ambele optiuni optand pentru o transmisie automata in sapte rapoarte pentru a livra valorile mentionate anterior puntii spate. Cu precizarea ca o tractiune integrala este oferita contra cost - in schimbul a 2.000 de dolari.

Reteta caracteristica departamentului tehnic continua cu o suspensie acompaniata de amortizoare controlate electronic, pe cand sistemul de franare este compus din discuri ventilate de pana la 14 inch - potrivit companiei producatoare. Cumparatorii se vor mai bucura - conform oficialilor marcii nipone, si de scaune fata incalzite.

Din meniu nu lipsesc nici blocurile optice, indiferent ca este vorba despre faruri ori stopuri, cu tehnologie LED, jantele de pana la 19 inch - confectionate din aliaj usor, sau multiplele comenzi fizice. Alte detalii specifice noii masini din gama Infiniti sunt tapiteria realizata din piele fina - cu elemente sub forma de carouri, difuzoarele de la Bose, cele doua ecrane centrale, de pana la 8.0", hotspot-ul Wi-Fi.

Infiniti Q50

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Infiniti Q50
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2024