Daca nu vrei s-auzi de Seria 4, asta e masina ta. Au fost publicate preturile oficiale

Daca nu vrei s-auzi de Seria 4, asta e masina ta. Au fost publicate preturile oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 4, asta e masina ta
  • Au fost publicate preturile oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch. Plus tapiterie din piele sintetica si doua display-uri tactile pentru marea majoritate a comenzilor.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul anului 2016, prima generatie a gamei cunoscute sub denumirea de Infiniti Q60 Coupe a primit recent, chiar zilele trecute, un binemeritat facelift. Disponibila deja la vanzare, varianta imbunatatita a masinii cu doua portiere si rivali precum BMW Seria 4 porneste peste Ocean, pe piata auto din Statele Unite ale Americii, de la o suma de 41.750 de dolari.

Infiniti Q60 Coupe

Infiniti Q60 Coupe

Infiniti Q60 Coupe

In configuratia de baza, aceasta ofera o motorizare V6 twin-turbo de trei litri si 300 de cai putere, cuplata la o transmisie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune spate. Lista cu dotari standard cuprinde, dupa cum precizam si anterior, inclusiv jante pe 19 inch, plus tapiterie din piele sintetica si doua display-uri tactile pentru marea majoritate a comenzilor.

Versiunea de top a noului Infiniti Q60 Coupe Facelift se bucura, in schimb, de un V6 twin-turbo cu capacitatea cilindrica de trei litri si o putere maxima de aproximativ 400 de cai putere, livrata rotilor spate prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte. Un sistem de tractiune integrala este disponibil in mod optional, in schimbul a 2.000 de dolari, indiferent de motor sau echipare.

Infiniti Q60 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Infiniti Q60 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2021