Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA

Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA
  • Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7...
  • ... asta e masina TA
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii au la dispozitie o putere maxima de pana la 380 de cai - potrivit informatiilor publicate de oficialii companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, prima generatie a masinii oferite de Genesis sub numele de GV80 a primit de curand - zilele acestea, o lunga serie de imbunatatiri si upgrade-uri. Destinata variantei comercializate pe piata din Australia, respectiva lista culmineaza cu noua configuratie in sase locuri - scaunele de pe randul doi fiind acum, daca mai trebuia precizat, individuale.

Genesis GV80 cu sase locuri

Impresionanta optiune cuprinde inclusiv o consola centrala supradimensionata, cu suport pentru pahare si multiple comenzi - compania producatoare condimentand reteta anterior mentionata si cu o pereche de display-uri HD, de 9.2 inch fiecare.

Aceeasi versiune comercializata pe piata din Australia si specifica primei generatii a masinii oferite de Genesis sub numele de GV80 se mai poate lauda - mai nou, dupa lunga serie de imbunatatiri si upgrade-uri primita, si cu discuri de franare de pana la 380 de milimetri, indiferent de motorizarea de sub capota. Si daca tot veni vorba, respectiva lista a scapat complet neschimbata - dupa cate se pare.

Drept urmare, impresionantul SUV va fi disponibil, in continuare, la vanzare alaturi de trei propulsoare diferite - cumparatorii avand de ales intre doua benzinare si un singur motor diesel, conform datelor publicate de oficialii companiei producatoare.

Genesis GV80 cu sase locuri

Genesis GV80 cu sase locuri

Genesis GV80 cu sase locuri

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Genesis GV80 cu sase locuri
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2022