Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA. Are 494 de CAI sub capota si 28 de boxe la interior. VIDEO

Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA. Are 494 de CAI sub capota si 28 de boxe la interior. VIDEO
  • Lincoln a lansat anul trecut o noua generatie a modelului Aviator
  • Concurentul lui Audi Q7 si BMW X5 ofera numeroase dotari de top
  • Motorul V6 va fi disponibil in doua variante diferite de putere
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu instrumentele de bord digitale si configurabile, carora li se alatura scaune cu reglare electrica in 30 de moduri diferite - plus incalzire, ventilatie si chiar masaj.

Anuntat inca de la sfarsitul anului trecut, cu ocazia evenimentului LA Auto Show, noul Lincoln Aviator a inceput sa-si faca aparitia in showroom-urile companiei de peste Ocean.

Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE, fratele mai mic al celebrului Navigator vine cu un design familiar, plus nenumarate dotari de top: printre care si 28 de boxe la interior.

Seria atractiilor principale continua cu instrumentele de bord configurabile, carora li se alatura scaune cu reglare electrica in 30 de moduri - plus incalzire, ventilatie si chiar masaj.

Daca mai era nevoie de precizat, noul Lincoln Aviator nu duce nici macar lipsa blocurilor optice cu tehnologie LED sau a incarcarii wireless pentru smartphone, soferul avand la dispozitie inclusiv numeroase sisteme de siguranta activa.

In ceea ce priveste propulsia, fratele mai mic al celebrului Navigator porneste pe urmele unor modele precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE alaturi de un V6 de 400 CP.

Un benzinar cu doua turbine si capacitatea cilindrica de trei litri regasim si sub capota variantei de top, cu mentiunea ca aceasta pluseaza cu un motor electric - alimentat de o baterie de 13.6 kWh - pentru un total de 494 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 August 2019