Daca ramane asa, BMW si Audi isi vor pierde toti clientii. Uite cum arata la interior noul Mercedes C-Class

Daca ramane asa, BMW si Audi isi vor pierde toti clientii. Uite cum arata la interior noul Mercedes C-Class
  • Daca ramane asa, BMW si Audi isi vor pierde toti clientii
  • Uite cum arata la interior noul Mercedes C-Class
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model al companiei din Stuttgart urma sa debuteze, in mod oficial, peste doar cateva saptamani, inainte de sfarsitul lunii curente.

Prezentat publicului larg cu mai bine de jumatate de deceniu in urma, cu ocazia editiei din 2014 a celebrului Salon Auto International Nord American de la Detroit, actualul Mercedes C-Class se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul glorioasei sale cariere. O noua generatie a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A4 si BMW Seria 3 va debuta, in mod oficial, chiar in ziua de 23 februarie, potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii publicate de presa de specialitate.

Intre timp, testele cu mult anticipatul model al companiei din Stuttgart continua, cu unele prototipuri gazduind la bord diversi jurnalisti sau Youtuberi de succes, dupa cum este cazul si lui Mr. Benz, care a si filmat experienta traita la bordul viitorului W206.

Asa cum reiese si din materialul video surprins de acesta, urmatoarea generatie a celebrului automobil comercializat sub denumirea de Mercedes C-Class promite sa stabileasca noi standarde in materie de interior, rivalul duoului format din Audi A4 si BMW Seria 3 mizand pe o plansa de bord a la S-Class. Cu doua display-uri color de dimensiuni generoase si nenumarate comenzi tactile, asa cum ii sta bine unui produs fabricat si vandut in anul 2021, unde butoanele fizice raman doar o simpla amintire.

La momentul de fata, majoritatea detaliilor de ordin tehnic reprezinta una dintre marile necunoscute ale viitorului W206, insa exista cateva informatii neoficiale care sugereaza mult anticipatul model al companiei din Stuttgart va oferi numai unitati I4.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2021