Daca ramane asa, Volkswagen Tiguan isi va pierde toti clientii. Peugeot anunta oficial noul 3008 cu ecran curbat de 21 de inch

Daca ramane asa, Volkswagen Tiguan isi va pierde toti clientii. Peugeot anunta oficial noul 3008 cu ecran curbat de 21 de inch
  • Daca ramane asa, Volkswagen Tiguan isi va pierde toti clientii
  • Peugeot anunta oficial noul 3008 cu ecran curbat de 21 de inch
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate. Ce poarte semnatura specialistilor de la Focal.

Lansata pe piata acum mai bine de sase ani si trecuta recent - la inceputul toamnei lui 2020, printr-un facelift major, cea de-a doua generatie a modelului Peugeot 3008 se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul glorioasei sale cariere. Din fericire insa pentru devoratorii de SUV-uri compacte, francezii nu planuiesc sa renunte complet la masina care concureaza, zilele acestea, impotriva unor nume precum Volkswagen Tiguan, celebrul produs al companiei din Hexagon fiind asteptat sa revina - curand, intr-o formula complet noua.

Peugeot 3008 - Poze interior

Anuntata oficial cu numai cateva zile in urma, respectiva creatie se va bucura si de un display curbat cu diagonala de 21 de inch, lista atractiilor principale cuprinzand, la prima vedere, inclusiv o instalatie audio de inalta fidelitate - marca Focal. Nota de plata a gamei cu pricina nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, un comunicat pus la dispozitia presei dezvaluind - in schimb, ca viitorii cumparatori vor putea experimenta, mai mult ori mai putin surprinzator, si o selectie de materiale extrem de variata, plus un volan in doua spite, cu comenzi tactila.

Cea de-a treia generatie a popularului autoturism oferit de Peugeot sub denumirea de 3008 va fi disponibila, teoretic, alaturi de diferite motorizari pe benzina si diesel, unele dintre acestea avand sa primeasca un sistem mid-hybrid la 48 de volti pentru o doza extra de performanta si - inutil de adaugat, eficienta. Din meniu nu vor lipsi insa nici versiunile PHEV, nici variantele electrice - devoratorilor de automobile pe baterii pregatindu-li-se, afirma surse familiare cu noul rival al lui Volkswagen Tiguan, si o reteta cu autonomie de 700 km.

Peugeot 3008 - Poze interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Peugeot 3008 - Poze interior
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2023