Dacia Duster 2017: ce ti-ai dori de la viitorul SUV construit in Romania?

Dacia Duster 2017: ce ti-ai dori de la viitorul SUV construit in Romania?
Dacia cocheteaza cu ideea de a lansa curand o noua generatie de Duster. Dar nu un simplu facelift, asa cum s-a intamplat recent, ci la un model complet nou. Si, in ciuda zecilor de zvonuri referitoare la cum va arata masina si ce dotari va avea, producatorul de la Mioveni pastreaza momentan secretul bine ascuns.
Distribuie pe Facebook

Dacia Duster este, fara doar si poate, cel mai de succes produs romanesc la ora actuala. Este modelul cel mai fabricat la uzina de la Mioveni si se bucura de succes in toata lumea, indiferent ca are sigla romaneasca sau pe cea de Renault. Cu motoarele sale fiabile, dotarile de bun simt si pretul imbatabil, Dacia a reusit cu Duster sa faca ce a realizat si cu celelalte modele: o poveste de succes. Si, asa cum era normal, povestea de succes trebuie sa continue.

Dacia a lansat acum cativa ani Duster 2, care era un facelift la modelul precedent, cu faruri si stopuri redesenate, elemente exterioare noi si dotari interioare inedite. Cu siguranta, pasul urmator de la Dacia va fi unul mult mai indraznet. Adica Dacia Duster 3 va fi cu adevarat un model nou, dar construit, cel mai probabil, pe aceeasi platforma ca a versiunii curente.

Dacia Duster 2017

Nu este clar daca Dacia va lansa noul Duster in 2017 sau in 2018. De fapt, la cum stau vanzarile acum, masina romaneasca se vinde excelent, asa ca grupul Renault nu are motive de graba. Oricum, inginerii au luat notite in toata aceasta perioada si au scris ce isi doresc clientii masinilor romanesti. Asa cum s-a intamplat in trecut, Dacia a luat aminte si a pus butoanele geamurilor pe portiere, a oferit clima automata, cutie robotizata, geamuri cu functie confort, sisteme ESP si multe alte dotari mult asteptate.

Dar oare ce surprize ne rezerva Dacia pentru viitoarea generatie de Duster? Ce ne-am dori de la aceasta masina? Unii vor spune ca vor vrea posibilitatea montarii a doua scaune suplimentare, astfel incat SUV-ul sa aiba 7 locuri. Altii vor cere asistenta la coborarea in panta. Sau, de ce nu, jante pe 17 inch. Dar de ce sa nu aiba si o trapa electrica? Sau un haion care sa se deschida separat, geamul si partea metalica? Dar ce spuneti de un sistem de franare automata in caz de impact iminent? Sau de tapiterie de piele, poate chiar un sistem audio de calitate?

Cu siguranta, Dacia va raspunde nevoilor clientilor actuali si va veni pe piata cu un produs excelent. De fapt, punem pariu ca prima modificare la noua generatie va fi repozitionarea claxonului. Claxon care este pe maneta din stanga, asa cum era de la Dacia 1100 incoace, la toate masinile produse la Mioveni. Nu putini au fost cei care au spus ca vor si ei un claxon normal, pe volan, acolo unde este airbagul... Dar, pe langa aceasta modificare, suntem convinsi ca Dacia ne va umple de surprize. Numai placute.

Tu cum ti-ai dori sa arate noul Duster 2018?

Dacia Duster 2017

Dacia Duster 2017

Dacia Duster 2017

Dacia Duster 2017

Dacia Duster 2017

Dacia Duster 2017

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Dacia Duster 2017
mai multe