Dacia Duster Black - Editie speciala pentru Marea Britanie

Dacia Duster Black - Editie speciala pentru Marea Britanie
  • Dacia lanseaza in Marea Britanie editia speciala Duster Black
  • Lista cu atractii include vopsea mata, tapiterie de piele si sistem multimedia
  • Preturile pornesc de la 17.575 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Intrata de curand si pe piata auto din Marea Britanie, marca romaneasca Dacia pune la dispozitia clientilor de pe teritoriul Regatului Unit o prima editie speciala a modelului Duster, editie speciala botezata Dacia Duster Black Edition.

Proiectata pentru a celebra editia din acest an a legendarului Festival de Viteza de la Goodwood, noua Dacia Duster Black se remarca la exterior in special prin folia de culoare negru mat, ce da savoare intreagii caroserii. De asemenea, tot la nivel de exterior, editia speciala a SUV-ului de la Mioveni se mai bucura si de o pereche de proiectoare montate la nivelul plafonului, respectiv un set de jante de dimensiuni generoase (18 inci, mai exact).

Dacia Duster Black Edition

In ceea ce priveste aspectul interior, noua editie speciala Dacia Duster Black se poate lauda atat cu prezenta unei tapiterii din piele, cat si cu aparitia unui sistem Kenwood, capabil sa redea prin intermediul monitorului tactil de sase inci nu doar hartile puse la dispozitie de softul de navigatie marca Garmin, ci si fisierele multimedia regasite pe DVD-urile sau USB-ul, respectiv iPod-ul viitoriilor pasageri.

Dacia Duster Black EditionDacia Duster Black Edition

Noua Dacia Duster Black Edition va fi disponibila la vanzare exclusiv pe teritoriul Marii Britanii, la un pret de pornire de 17.575 lire sterline. In schimbul acestei sume, cumparatorii se vor alege cu un automobil atractiv - cel putin din punct de vedere vizual, pus in miscare de un propulsor 1.5 dCi, ce livreaza rotilor fata undeva in jurul a 110 cai putere.

Dacia Duster Black Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dacia Duster Black Edition
mai multe