Dacia Duster Commercial ar putea fi masina ideala pentru transportul de marfa

Dacia Duster Commercial ar putea fi masina ideala pentru transportul de marfa
  • Dacia lanseaza versiunea Duster Commercial in Marea Britanie
  • Noul model ofera pana la 1.150 litri spatiu de stocare
  • Pretul de pornire este de 9.595 lire sterline (plus TVA)
Distribuie pe Facebook

Noua versiune de echipare a crossover-ului de la Mioveni renunta la bancheta spate in favoarea unui portbagaj mai spatios ca oricand.

Dacia a pregatit o noua surpriza clientilor sai. Incepand cu aceasta saptamana, crossoverul Duster va putea fi comandat si intr-o versiune destinata transportului de marfa. Botezata sugestiv Commercial, varianta in cauza dispune de o sarcina utila de 550 kilograme si ofera un volum de incarcare de pana la 1.150 de litri.

Nu este insa cazul sa te impacientezi. Avem, din pacate, si o veste proasta: modelul de la Mioveni va fi comercializat exclusiv pe piata din Marea Britanie, in schimbul unui pret de pornire ce se invarte in jurul sumei nete de 9.595 de lire sterline pentru versiunea 4x2, respectiv 11.295 de lire sterline pentru varianta 4x4.

Propulsia este asigurata, in ambele cazuri, de o motorizare turbodiesel cu patru cilindri si capacitate de 1.5 litri, ce produce un total de 110 cai putere. Performantele si consumul mediu de carburant variaza de la o versiune la alta, varianta echipata cu sistemul de tractiune fata reusind sa accelereze de la 0 la 100 km/h in aproximativ 12.2 secunde, de exemplu. Asta in timp ce clasica distanta de 100 kilometri este parcursa cu ajutorul a numai cinci litri de motorina.

Dupa cum anuntam si anterior, noua Dacia Duster poate fi deja comandata. In ceea ce priveste livrarile, se pare ca primele exemplare vor ajunge in garajul clientilor inainte de sfarsitul lunii iunie.

Dacia Duster CommercialDacia Duster primeste o noua versiune de echipare, botezata sugestiv Commercial.

Dacia Duster CommercialVarianta in cauza va fi comercializata exclusiv pe piata auto din Marea Britanie.

Dacia Duster CommercialClientii vor putea opta atat pentru un model 4x2, cat si pentru unul 4x4.

Dacia Duster CommercialPreturile pornesc de la 9.595 lire sterline (plus TVA), iar compartimentul frontal a ramas neschimbat.

Dacia Duster CommercialPrincipala modificare o intalnim in spate, bancheta fiind inlaturata pentru un portbagaj mai spatios ca oricand.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Dacia Duster Commercial
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2015