Dacia Logan, de-acum si intr-o versiune Stepway. Uite cat costa in Romania

Dacia Logan, de-acum si intr-o versiune Stepway. Uite cat costa in Romania
  • Acest model este vandut si in Rusia, dar sub sigla Renault
  • Disponibil in Romania cu trei motorizari
  • Poate fi comandat exclusiv online prin platforma de vanzari Dacia
Distribuie pe Facebook

Constructorul de la Mioveni lanseaza si in Romania noul Logan Stepway. Acelasi model a debutat in toamna anului trecut in Rusia, dar sub sigla Renault.

Dupa Logan MCV, Sandero, Lodgy si Dokker, a venit momentul ca si cel mai bine vandut model Dacia in Romania sa primeasca la randul sau o versiune Stepway. Este vorba despre Logan.

Potrivit Dacia, noul Logan Stepway poate fi comandat in Romania incepand cu data de 14 noiembrie 2019, insa va fi disponibil exclusiv online prin platforma de vanzari online a producatorului de la Mioveni (vanzari.dacia.ro). Berlina cu apucaturi de crossover va fi disponibila in reteaua Dacia, la nivel national, din luna decembrie.

Dacia Logan Stepway

Printre particularitatile acestui nou model se numara protectiile laterale specifice, ornamentele cromate de la nivelul inferior al barelor de protectie sau jantele Flexwheels cu diametrul de 16 inch. Dacia ofera si un set de jante din aluminiu, dar acestea sunt optionale.

La fel sunt si aerul conditionat sau camera de marsarier. Ca tot am pasit, cel putin virtual, in interior, aici regasim sistemul de navigatie MediaNav cu display tactil de 7 inch, oglinzi reglabile electric, cruise control, asistenta la parcarea cu spatele si denumirea Stepway pe spatarele scaunelor si in partea inferioara a volanului imbracat in piele.

Dacia Logan Stepway

In ceea ce priveste gama de motorizari, Dacia ofera noul Logan Stepway in trei variante diferite. Intrarea in gama se face cu propulsorul pe benzina TCe 90 iar pretul de pornire pentru aceasta versiune este de 10.250 de euro.

Avem apoi doua variante diesel: Blue dCi 75 care costa cel putin 11.550 de euro si Blue dCi 95 care pleaca de la 12.150 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe