DACIA SPRING: cand debuteaza si ce autonomie va avea cea mai accesibila masina electrica din EUROPA

  • Conceptul pre-serie a fost lansat in luna martie
  • Debutul versiunii de productie este programat pentru 15 octombrie
  • Va fi cea mai accesibila electrica din Europa
Distribuie pe Facebook

Constructorul de la Mioveni a dezvaluit cateva detalii despre noul model electric Spring. Potrivit Dacia, acesta va fi cea mai accesibila masina cu zero emisii din Europa.

Dupa ce a declarat de mai multe ori ca vrea sa intre pe piata vehiculelor electrice, Dacia a publicat la inceputul lunii martie primele imagini cu conceptul pre-serie Spring.

Dacia Spring

Acesta anunta primul model electric din istoria companiei si are la baza modelul K-ZE, disponibil pe piata din China.

Constructorul de la Mioveni a fost destul de zgarcit in declaratii mentionand doar ca Spring Electric are o lungime de 3.73 metri si poate gazdui pana la patru persoane in habitaclu.

Dacia Spring

Acum, reprezentantii Dacia revin cu cateva informatii proaspete, inclusiv data lansarii si autonomia anuntata. Asadar, prima Dacie electrica va debuta pe 15 octombrie, in cadrul evenimentului Renault eWays, si ar urma sa aiba o autonomie de peste 200 de kilometri (WLTP).

Dacia Spring

Mai mult decat atat, producatorul roman a facut o scurta referire si la pretul noului Spring. Chiar daca nu a mentionat o suma concreta, Dacia a precizat ca Spring va fi "cea mai accesibila masina electrica din Europa".

Dacia Spring

Dacia Spring

Dacia Spring

Dacia Spring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Dacia Spring
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2020