De astazi se vinde si in Romania. Motorul turbo, farurile LED si tractiunea integrala sunt standard

De astazi se vinde si in Romania. Motorul turbo, farurile LED si tractiunea integrala sunt standard
  • Noua Skoda Kodiaq Scout porneste de la 30.639 de euro
  • Automobilul ceh ofera in standard tractiune integrala
  • Gama de motorizari cuprinde trei propulsoare turbo
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul lunii noiembrie marcheaza debutul unui nou automobil pe piata din Romania. Potrivit datelor disponibile la acest moment, preturile de vanzare pornesc de la 30.639 de euro.

Incepand de astazi, clientii modelului Skoda Kodiaq au la dispozitie o noua varianta de echipare. Este vorba, mai precis, despre versiunea Scout, care propune in standard un sistem de tractiune integrala - indiferent de motorizare.

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 30.639 de euro. Cumparatorii automobilului ceh au de ales intre doua unitati pe benzina si una diesel, dupa cum urmeaza: 1.4 TSI de 150 CP, 2.0 TSI de 180 CP si 2.0 TDI de 150 sau 190 CP.

Skoda Kodiaq Scout

Skoda Kodiaq Scout

Exceptand motorul 1.4 TSI, comercializat inclusiv in compania unei cutii manuale cu sase rapoarte. Toate propulsoarele sunt cuplate la o transmisie automata cu dublu ambreiaj si pana la sapte trepte de viteza, daca te intrebai cumva.

La nivel de dotari, noua Skoda Kodiaq Scout anunta un total de sapte airbag-uri, blocuri optice cu tehnologie LED si jante din aliaj pe 19 inch. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici climatizarea automata sau scaunele fata cu incalzire.

Fara niciun cost suplimentar sunt oferite si pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta ori KESSY GO. Situatia se repeta in cazul senzorilor de parcare pentru ambele punti si a instalatiei audio cu opt difuzoare, printre.

Altfel spus, modelul ceh a primit inca din fabrica tot ce ti-ai putea dori de la o masina. Drept dovada, lista cu optionale cuprinde doar carlig remorcare rabatabil, plasa despartitoare portbagaj, roti iarna extra si alte astfel de accesorii.

Important de precizat: Skoda Kodiaq Scout este cea mai scumpa varianta de echipare a SUV-ului din Mlada Boleslav. Pentru clientii cu buget redus exista versiunea Active, care porneste pe piata din Romania de la 21.532 de euro.

Skoda Kodiaq Scout

Skoda Kodiaq Scout

Skoda Kodiaq Scout

Skoda Kodiaq Scout

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Kodiaq Scout
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2017