Debuteaza public abia in toamna acestui an, insa avem deja primele imagini reale cu el. Cum arata noul Peugeot 3008

Debuteaza public abia in toamna acestui an, insa avem deja primele imagini reale cu el. Cum arata noul Peugeot 3008
  • Noul Peugeot 3008 a fost surprins complet necamuflat
  • Crossover-ul francez debuteaza public abia in toamna acestui an
  • Gama de motorizar va include doua benzinare si patru diesel-uri
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu va debuta public mai devreme de toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Paris isi va deschide larg portile, noul Peugeot 3008 ni se arata chiar astazi in primele imagini reale, crossover-ul francez fiind surprins recent complet necamuflat.

Anuntata cu surle si trambite la sfarsitul lunii trecute, cea de-a doua generatie a modelului Peugeot 3008 iese in evidenta printr-un exterior robust, caracterizat de o parte frontala impunatoare si numeroase detalii atipice - vezi designul blocurilor optice sau cel al montantilor posteriori.

Chiar si asa, principala noutate o reprezinta interiorul, care adopta ultima reiteratie a conceptului i-Cockpit. In libera traducere, asta inseamna un display principal de 12.3 inch pentru afisarea ceasurilor de bord si unul de opt inch, ce lucreaza impreuna cu sistemul de infotainment.

Peugeot 3008 - Poze Reale

Peugeot 3008 - Poze RealePeugeot 3008 - Poze Reale

In ceea ce priveste partea tehnica, proaspat lansatul Peugeot 3008 se bucura de beneficiile platformei EMP2, care aduce cu ea un minus de pana la 100 de kilograme. Si totul in conditiile in care ampatamentul a crescut cu 80 de milimetri, iar capacitatea de incarecare a portbagajului cu 90 de litri.

Daca vine vorba despre gama de motorizari, ei bine... cea de-a doua generatie a modelului francez isi intampina clientii alaturi de doua benzinare si patru diesel-uri, toate cele sase unitati de propulsie bucurandu-se, bineinteles, de un sistem de supraalimentare pe baza de turbina.

Pentru adeptii primei categorii, noul Peugeot 3008 ofera atat un 1.2 de 130 CP, cat si un 1.6 de 165 CP, cei din urma avand de ales intre un 1.6 de 100 sau 120 CP si un 2.0 de 150 sau 180 CP. Livrarea puterii catre roti se face, in functie de motor, printr-o cutie manuala si / sau una automata.

Asemeni rivalilor sai, modelul francez dispune de multiple sisteme active, precum Active Safety Brake and Distance Alert, Driver Alert Warning, Automatic High Beam Assistance, Adaptive Cruise Control with Stop function, Active Blind Spot Monitoring System sau Park Assist.

Peugeot 3008 - Poze Reale

Peugeot 3008 - Poze RealePeugeot 3008 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Peugeot 3008 - Poze Reale
mai multe