Deschide-le repete, cat inca sunt fierbinti. POZE de la Detroit cu noul Passat VR6

Deschide-le repete, cat inca sunt fierbinti. POZE de la Detroit cu noul Passat VR6
  • Volkswagen prezinta oficial noua versiune Passat GT
  • Automobilul german ofera un motor VR6 de 280 CP
  • O cutie DSG este oferita inca din echiparea standard
Distribuie pe Facebook

Accentele de culoare rosie de la nivelul partii frontale si evacuarea dubla, cu tips-uri cromate, sunt primele semnale care dau alarma ca acesta nu este un Passat obisnuit.

In timp ce clientii europeni doar pot visa la o motorizare VR6, pentru versiunea americana a modelului Volkswagen Passat... ei bine, aceasta reprezinta o certitudine.

Disponibila de o buna perioada de timp in oferta echiparilor superioare, unitatea de 3.6 litri si 280 de cai putere a fost montata acum si sub capota noii variantei sportive GT.

VW Passat GT - Poze Reale

VW Passat GT - Poze Reale

Prezentata cu ocazia salonului auto ce se desfasoara zilele acestea la Detroit, berlina inspirata de conceptul cu acelasi nume, lansat in toamna lui 2016, propune si alte surprize.

Vezi, de exemplu, cutia DSG cu sase rapoarte si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, pe care modelul companiei germane o ofera in standard, fara costuri suplimentare.

Tot la capitolul dotari standard putem include, de altfel, si faruri cu tehnologie LED, scaunele fata cu functie de incalzire, dar si climatizarea cu reglare automata a temperaturii.

Din punct de vedere estetic, noul Volkswagen Passat GT surprinde prin spoilerele fata si spate restilizate pentru un plus de agresivitate, combinate cu jante din aliaj pe 19 inch.

VW Passat GT - Poze Reale

Nu lipsesc insa din meniu nici accentele de culoare rosie de la nivelul grilei radiatorului, un detaliu specific modelului Golf GTI, dar nici plafonul negru sau evacuarea dubla.

Suspensia sport, volanul cu parte inferioara plata si ornamentele care imita fibra de carbon completeaza intr-un final pachetul vizual al berlinei americane cu motor VR6 si cutie DSG.

Potrivit oficialilor Volkswagen, versiunea de productie a conceptului Passat GT va ajunge in showroom-uri in cel de-al doilea trimestru al anului curent, de la 29.090 de dolari.

VW Passat GT - Poze Reale

VW Passat GT - Poze Reale

VW Passat GT - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze VW Passat GT - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2018