Deschizi pozele si ramai cu gura cascata. Asa arata un McLaren ELVA finisat in legendara grafica Gulf

  • McLaren a reinnoit intelegerea cu Gulf Oil
  • Elva Gulf Livery a fost prezentata cu ocazia Goodwood Speedweek
  • Grafica poate fi comandata prin intermediul diviziei MSO
Distribuie pe Facebook

McLaren a publicat cateva imagini cu un Elva finisat in legendara grafica Gulf cu ocazia evenimentului Goodwood Speedweek. Grafica este disponibila pentru acest model special prin intermediul diviziei MSO.

Legendara grafica Gulf a imbracat de-a lungul anilor mai multe masini legendare. De la Ford GT si pana la modele McLaren din diverse ramuri ale motorsportului, inclusiv Formula 1 si Indy Car.

McLaren Elva Gulf livery

Britanicii au incheiat, pentru prima data, un parteneriat cu Gulf Oil in anii '60 iar acum au reinnoit intelegerea si au marcat momentul cu un exemplar Elva finisat in aceasta grafica incredibila. Masina a fost prezentata cu ocazia Goodwood Speedweek si o poti admira si tu in imaginile alaturate.

McLaren Elva Gulf livery

McLaren Elva face trimitere la masinile britanicilor din anii '60 si vine echipata cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri care livreaza puntii spate 815 cai putere si 800 Nm cuplu. Si te poti bucura de sunetul lor din plin pentru ca masina vine fara plafon.

McLaren Elva Gulf livery

Productia este extrem de limitata insa norocosii care intra in posesia unui Elva il pot comanda inclusiv cu legendara grafica Gulf. Aceasta este oferita prin intermediul diviziei MSO care iti da ocazia sa-ti configurezi McLaren-ul dupa bunul tau plac.

McLaren Elva Gulf livery

McLaren Elva Gulf livery

McLaren Elva Gulf livery

McLaren Elva Gulf livery

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze McLaren Elva Gulf livery
mai multe