Designerii germani au multe de invatat de aici. Asa arata cea mai atractiva masina din segmentul lui A5 si Seria 4

  • Kia publica o noua galerie foto a modelului Stinger
  • Automobilul sud-coreean impresioneaza prin linia plafonului tipica unui fastback
  • Gama de motorizari include optiuni cu pana la 370 CP
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii de la Kia continua promovarea modelului Stinger cu o noua galerie foto de exceptie, care cuprinde nu mai putin de 81 de imagini interioare si exterioare.

De la inceputul acestui an, compania Kia are o noua stea in gama. Vorbim, mai exact, despre modelul Stinger, care planuieste sa concureze de la egal la egal cu mult mai celebrele Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe.

Tinand cont de scopul pentru care a fost creat, automobilul sud-coreean prezinta un exterior cel putin la fel de avangardist precum cel al rivalilor sai germani. Si in cazul de fata, linia plafonului tipica unui fastback reprezinta atractia principala.

Blocurile optice echipate cu tehnologia LED si spoilerele agresiv stilizate pot fi, asadar, trecute la categoria bonus. Surprizele placute privirii continua cu jantele de dimensiuni generoase si evacuarea cvadrupla, care promite un sunet pe masura.

Kia Stinger - Galerie Foto

Kia Stinger - Galerie Foto

O incantare este si interiorul care, din punct de vedere vizual, atrage atentia in special prin cele trei guri de ventilatie de la nivelul consolei centrale. Din punct de vedere tehnologic insa, ecranul tactil de sapte inch se impune fara probleme.

Noua Kia Stinger ofera, de asemenea, si alte dotari remarcabile, precum afisajul pe parbriz sau scaunele ventilate. Nu lipsesc din meniu nici pilotul automat adaptiv, franarea automata de urgenta sau sistemul Blind Spot Detection information.

La nivelul gamei de motorizari, automobilul sud-coreean anunta cu mandrie disponibilitatea inclusiv a unui V6 twin-turbo de 3.3 litri si 370 cai putere. In aceasta configuratia, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in cel mult 4.9 secunde.

Exista si o versiune pe benzina ceva mai cuminte, care dezvolta doar 255 CP dintr-o unitate de doi litri. In plus, europenii vor avea sansa de a bifa si un diesel cu capacitatea de 2.2 litri si undeva in jurul a 200 cai putere.

Alte detalii cu privire la concurentul asiatic al germanilor Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe nu mai avem. Exceptand faptul ca vanzarile vor demara in aceasta toamna, potrivit ultimelor informatii.

Kia Stinger - Galerie Foto

Kia Stinger - Galerie Foto

Kia Stinger - Galerie Foto

Kia Stinger - Galerie Foto

Kia Stinger - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (81) Poze Kia Stinger - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2017