Despre asta ne vorbea Renault zilele trecute. Uite cum arata noua generatie a modelului Koleos

Despre asta ne vorbea Renault zilele trecute. Uite cum arata noua generatie a modelului Koleos
  • Renault a publicat prima imagini oficiala a noului Koleos
  • SUV-ul francez va debuta public la inceputul saptamanii viitoare
  • Majoritatea detaliilor ne aduc aminte de modelul Talisman
Distribuie pe Facebook

Renault a publicat in cursul acestei dimineti prima fotografie oficiala a noului Koleos. Urmatoarea generatie a SUV-ului francez va fi prezentata oficial la inceputul saptamanii viitoare.

Dupa ce ieri ne-a anuntat ca pregateste lansarea unui nou model, astazi ne spune si despre ce surpriza este vorba. In cazul in care nu te-ai prins deja, compania Renault si al sau Koleos reprezinta principalele subiecte ale acestui material.

Prezentata intr-o prima fotografie oficiala, cea de-a doua generatie a SUV-ului francez va debuta in premiera mondiala la inceputul saptamanii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Beijing, alaturi de un design impunator la nivelul partii frontale.

Imaginile care sa surprinda partea posterioara ori interiorului noului Renault Koleos lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este de asteptat ca majoritatea detaliilor intalnite aici sa fie inspirate tot de proaspat lansatul Talisman.

Renault Koleos - Prima poza

Referitor la partea tehnica, despre cea de-a doua generatie a SUV-ului francez se spune ca imparte platforma cu ultimul Nissan X-Trail. Acum ramane de vazut daca va imbratisa inclusiv ideea de a pune la dispozitia pasagerilor sai si un al treilea rand de scaune.

Tot de urmarit ramane si gama de motorizari, cei de la Renault preferand sa pastreze aceste informatii pentru inceputul saptamanii viitoare. Sau, in cel mai rau caz, pentru momentul in care noul Koleos va ajunge la vanzare.

Nu ar fi insa de mirare ca cea de-a doua generatie a SUV-ului francez sa imprumute cateva dintre propulsoarele turbo pe benzina si motorina ale aceluiasi Talisman, propulsoare cu capacitati de pana la doi litri si puteri maxime care ajung chiar si la 200 CP.

Daca aceasta teorie se va adeveri, fisa tehnica a noului Renault Koleos va fi completata fie de o transmisie manuala in sase rapoarte, fie de o cutie automata cu dublu ambreiaj si sase ori sapte trepte de viteza.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2016