Detaliile asteptate de toata lumea. Ce motorizari primeste noua SKODA SUPERB facelift

Detaliile asteptate de toata lumea. Ce motorizari primeste noua SKODA SUPERB facelift
  • Debuteaza pe 23 mai
  • Versiune plug-in hybrid oferita in premiera
  • Noutatile estetice sunt minore
Distribuie pe Facebook

Un site chinezesc a intrat in posesia unor informatii tehnice care au legatura cu noua Skoda Superb facelift. Constructorul din Mlada Boleslav este asteptat sa prezinte lumii intregi versiunea imbunatatita a navei amiral la finalul acestei saptamani.

Totii ochii sunt atintiti saptamana aceasta spre Skoda, producatorul ceh de automobile urmand sa lanseze pe 23 mai versiunea facelift a navei amiral Superb. Prototipurile au fost surprinse de nenumarate ori in teste, uneori acoperite foarte putin cu camuflaj, astfel ca noutatile estetice sunt deja cunoscute.

Skoda Superb facelift

In partea frontala avem o grila usor restilizata, blocuri de lumini cu LED inca din standard iar in spate, stopurile sunt unite de o banda cromata. Tot aici, sigla Skoda de pe portbagaj a fost inlocuita cu numele producatorului din Mlada Boleslav, un artificiu de design care a debutat odata cu noua Scala.

Skoda Superb facelift

Modificarile estetice sunt asadar minore, dar din cauza lor, lungimea masinii a crescut cu 8 milimetri iar latimea cu 1 milimetru. Ampatamentul a ramas neschimbat la 2841 de milimetri. Cel putin asta sustin chinezii de la Xcar, care au intrat in posesia unor informatii tehnice proaspete.

Potrivit aceleasi surse, Superb facelift va putea fi comandat pe piata asiatica cu doua motorizari pe benzina: un 1.4 turbo cu 150 de cai putere si un 2.0 turbo cu 186 sau 220 de cai putere. Ramane de vazut care dintre acestea va fi oferita si in Europa.

Skoda Superb facelift

Stim deja ca nava amiral a cehilor va fi disponibila in premiera cu o motorizare hibrid, aceeasi care echipeaza si Volkswagen Passat GTE. In orice caz, singura transmisie disponibila ar urma sa fie cea automata DSG cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Skoda Superb facelift

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, Skoda Superb facelift debuteaza pe 23 mai, cu ocazia Campionatului Mondial de hochei pe gheata de la Bratislava, un eveniment pe care brand-ul ceh il sponsorizeaza de peste doua decenii.

Distribuie pe Facebook
mai multe