Detroit 2016: Noul Lexus LC 500 aduce a concept, dar se vinde in serie

Detroit 2016: Noul Lexus LC 500 aduce a concept, dar se vinde in serie
  • Noul Lexus LC 500 a debutat oficial in cadrul Salonului Auto de la Detroit
  • Conceptul japonez preia intr-o proportie covarsitoare aspectul conceptului LF-LC
  • Propulsia este asigurata de o motorizare V8 de cinci litri si 467 cai putere
Distribuie pe Facebook

Jumatate concept, jumatate model de serie si suta la suta grozav. Asa poate fi descris cel mai bine noul Lexus LC 500, automobil dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia NAIAS 2016.

In timp ce intreaga planeta asteapta cu sufletul la gura urmatoarea generatie a limuzinei LS, japonezii de la Lexus au sosit in cadrul Salonului Auto de la Detroit alaturi de un nou coupe sportiv.

Proaspat lansatul LC 500 adopta intr-o proportie covarsitoare reteta faimosului concept LF-LC, exteriorul sau inspirand astfel performanta si agresivitate indiferent de unghiul din care este privit.

Salonul Auto de la Detroit 2016: Lexus LC 500 - Poze RealeSalonul Auto de la Detroit 2016: Lexus LC 500 - Poze Reale

Situatia se schimba complet la nivel interior, cockpitul stilizat similar unui avion de vanatoare apeland la cele mai bune materiale de piata, respectiv ultimele noutati in materie de tehnologie pentru ambianta perfecta.

Asemeni versiunii de inalta performanta a modelelor RC si GS, noul Lexus LC 500 este pus in miscare de o unitate aspirata cu opt cilindri in V, de cinci litri si aproximativ 467 de cai putere.

De livrarea valorilor maxime catre puntea spate se ocupa o transmisie automata cu zece rapoarte, iar acceleratia de la 0 la 96 kilometri pe ora se realizeaza in mai putin de 4.5 secunde.

Informatiile referitoare la pretul sau disponibilitatea coupe-ului japonez lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa ne bucuram sa vedem ca un model de serie se poate apropia atat de mult de un concept car.

Salonul Auto de la Detroit 2016: Lexus LC 500 - Poze Reale

Salonul Auto de la Detroit 2016: Lexus LC 500 - Poze Reale

Salonul Auto de la Detroit 2016: Lexus LC 500 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Salonul Auto de la Detroit 2016: Lexus LC 500 - Poze Reale
mai multe