Din Slovacia pana in China cu noul Touareg. Nemtii sunt atat de increzatori in noul SUV incat il duc PE ROTI la lansare

Din Slovacia pana in China cu noul Touareg. Nemtii sunt atat de increzatori in noul SUV incat il duc PE ROTI la lansare
  • Volkswagen lanseaza noul Touareg pe 23 martie
  • Evenimentul va avea loc la Beijing
  • Prototipul este dus pe roti pana la destinatie
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile urmeaza sa lanseze noua generatie Touareg pe 23 martie in Beijing. Pentru asta, prototipul a plecat pe roti din Bratislava si urmeaza sa traverse 11 tari pana la destinatie.

Volkswagen are planuri mari pentru noua generatie a SUV-ului Touareg, de la care toata lumea se asteapta sa fie cea mai buna de pana acum. Pentru a intrece asteptarile clientilor si mai ales ale criticilor, inginerii au testat indelung prototipurile.

Din rapoartele anterioare rezulta ca noul Touareg a fost fortat la limita in cele mai vitrege medii de pe Pamant, in calduri excesive sau in temperaturi cu mult sub limita inghetului. La final, nemtii au strans cu toate prototipurile mai bine de 3 milioane de kilometri.

Insa pana la lansarea programata pe 23 martie, SUV-ul nemtilor mai are de trecut printr-o incercare. Exemplarul de productie, acoperit desigur de camuflaj pe ici pe colo, a pornit deja din Bratislava iar in urmatoarele saptamani va traversa 11 tari pentru a ajunge la Beijing, destinatia sa finala.

Convoiul alcatuit din mai multe vehicule Volkswagen a trecut prin Polonia, Letonia, Rusia, Kazahstan, si este asteptat sa ajunga in Mongolia. La finalul acestei "excursii", odometrul va arata mai mult cu peste 16.000 de kilometri.

Trecand de partea estetica, noul Touareg vine alaturi de un departament tehnic imbunatatit, care include printre altele o suspensie revizuita, directie integrala, ceasuri de bord digitale cu display de 12 inch, si un sistem infotainment de ultima generatie cu afisaj de 15 inch.

Dupa lansarea care va avea loc la Beijing pe 23 martie, SUV-ul nemtilor va debuta pe piata europeana pe parcursul acestui an. Desi va fi disponibil si in China, acesta nu ajunge in Japonia sau in Statele Unite ale Americii, acolo unde modelul Atlas ramane cel mai mare SUV pe care-l poti cumpara la momentul actual.

Distribuie pe Facebook
mai multe