Din stratosfera, in Amarok: Felix Baumgartner promoveaza editia Canyon

Din stratosfera, in Amarok: Felix Baumgartner promoveaza editia Canyon
  • Felix Baumgarten promoveaza Amarok Canyon
  • Canyon este un model nou de echipare pentru Amarok
  • Volkswagen doreste sa isi promoveze modelul pick-up in randul iubitorilor de sporturi
Distribuie pe Facebook

Dupa ce a sarit din stratosfera, urcand pana acolo la bordul unui balon cu heliu, Felix Baumgartner a devenit celebru in toata lumea. A depasit viteza sunetului in cadere si a devenit un erou national. Acestea sunt destule motive pentru ca Volkswagen sa-l faca ambasadorul marcii germane.

A sarit de la limita spatiului si a venit inapoi spre pamant cu mai bine de 1200 km/h. A ajuns cu bine dupa ce si-a deschis parasuta in cadrul unei demonstratii de forta din partea celor de la Red Bull. Astfel, toata lumea a auzit numele lui Felix Baumgartner. El este acum un star printre sportivii extremi, fiind posesorul a trei recorduri mondiale, in domeniul Basejumping si sarituri in spatiu.

Este celebru pentru saritura in stratosfera din 2012, doar cu costum de protectie si parasuta. Din martie 2013, Felix Baumgartner este ambasadorul marcii Volkswagen, dorind sa promoveze anumite autoturisme si modele comerciale in randul iubitorilor de sport in aer liber.

In cursul acestui final de an, promoveaza Amarok Canyon prin testimoniale, reclame in presa si campanii adresate diferitelor grupe de clienti. Amarok Canyon este prezentat in ipostaze legate sporturi si hobby-uri: mountainbiking, camping, snowboarding, ski si calarie. La sedinta foto a lui Amarok Canyon au participat si Hannah Whiteley, campioana de Freestyle Kitesurfing, impreuna cu Thomas Litscher, campion Cross-Country – Merida Biking Team.

"Amarok Canyon este un Offroader cool, cu care orice aventura devine posibila. De aceea, Felix Baumgartner este ambasadorul ideal pentru aceasta campanie" declara Ramsis Moussa, Directorul de Marketing al marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Amarok Canyon

Amarok CanyonAmarok CanyonAmarok Canyon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Amarok Canyon
mai multe