Display central mai mare, masaj in scaun si noi sisteme. Ce a mai primit nava amiral a cehilor de la Skoda

Display central mai mare, masaj in scaun si noi sisteme. Ce a mai primit nava amiral a cehilor de la Skoda
  • Skoda Superb a primit mai multe imbunatatiri
  • Lista include un nou sistem de infotainment si masaj in scaunul soferului
  • Ulterior va fi disponibila si o noua culoare exterioara
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a anuntat ca nava amiral Superb va primi mai multe imbunatatiri. Printre acestea regasim un nou display pentru sistemul de infotainment, scaunul soferului cu functie de masaj dar si mai multe sisteme de asistenta.

Cea mai recenta generatie Skoda Superb a fost prezentata oficial in urma cu 2 ani in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Aceasta a reprezentat un mare pas inainte pentru varful de gama al brand-ului din Mlada Boleslav, iar clientii nu au intarziat sa apara.

Skoda Superb

Pentru a atrage si mai multi, Skoda s-a gandit ca sedan-ul are nevoie de cateva imbunatatiri, care tocmai au fost anuntate prin intermediul unui comunicat de presa. Astfel, aflam de noul sistem de infotainment care a debutat initial pe Kodiaq si pe Octavia facelift, iar display-ul central a crescut de la 6.5 la 8 inch in cazul versiunilor Bolero si Amundsen, de la 8 la 9.2 in cazul Columbus-ului si la 6.5 pentru varianta de baza Swing.

Skoda Superb

Cabina a devenit mult mai silentioasa multumita noilor folii acustice inserate intre bucatile geamurilor fata, plafonul echiparii de top Laurin & Klement poate fi comandat in negru, iar scaunul soferului beneficiaza acum de functia de masaj. Pentru aceasta optiune, clientul trebuie insa sa opteze pentru scaune cu reglaj electric, memorie si ventilatie.

Skoda Superb

O alta noutate o reprezinta sistemul Digital Voice Enhancement, care este de fapt un microfon montat in partea din fata a habitaclului, cu ajutorul caruia pasagerii pot vorbi cu cei de pe locurile din spate.

Skoda Superb

Ca tot veni vorba de sisteme, trebuie mentionat si noul Park Distance Control, care vine cu functia Manouvre Assist System, si care poate acum detecta si obstacolele din fata masinii. In plus, daca in timpul manevrei de parcare, soferul nu este atent la semnalele audio si vizuale, sistemul actioneaza automat frana pentru a evita impactul.

Skoda Superb

Lista de imbunatatiri primite de modelul Superb este completata de un set de jante de 19 inch "Acamar", cateva accente cromate pentru echiparea Laurin & Klement si o noua nuanta exterioara, Velvet Red, care va fi disponibila ulterior.

Skoda Superb

Skoda Superb

Skoda Superb

Skoda Superb

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Skoda Superb
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2017