Doar 5 oameni pot avea cea mai extrema HUAYRA de pana acum. El tocmai a primit-o pe a lui si arata demential

  • Productie limitata la 5 exemplare
  • Primul tocmai a fost livrat
  • Botezat Imola, dupa celebrul circuit italian
Distribuie pe Facebook

Pagani a lansat o noua editie limitata a hypercar-ului Huayra. Botezata Imola, dupa legendarul circuit italian, masina va fi replicata in numai 5 exemplare, primul fiind deja livrat.

Italienii de la Pagani lucrau de ceva vreme la o versiune extrema a lui Huayra, despre care lumea spunea ca ar urma sa fie denumita Dragon. Prototipul a fost surprins de mai multe ori in teste pe legendarul circuit Imola iar acum primul exemplar finalizat tocmai i-a fost livrat noului sau proprietar.

Pagani Huayra Imola

Nimeni altul decat Oleg Egorov, fondatorul TopCar Design. Potrivit informatiilor aparute in presa, Pagani va mai construi alte patru masini asemanatoare iar denumirea la care s-a oprit pana la urma Horacio Pagani este Huayra Imola.

Pagani Huayra Imola

Numele nu a fost ales la intamplare, Imola fiind unul dintre cele mai celebre circuite din lume. Din pacate, Imola reprezinta si un capitol negru in istoria motorsportului, Ayrton Senna pierzandu-si viata aici in '94, in timpul Marelui Premiu de Formula 1 al statului San Marino.

Pagani Huayra Imola

Revenind insa la noua Huayra Imola, fiecare exemplar va fi configurat dupa bunul plac al clientului. Oleg Egorov a optat pentru o caroserie din fibra de carbon cu finisaj lucios si foarte multe accente portocalii care fac sa iasa si mai tare in evidenta.

Pagani Huayra Imola

Nu lipsesc elementele aerodinamice exagerate, cum ar fi aripa spate, difuzorul de aer, pragurile, priza de aer de pe plafon sau cele din spatele aripilor. Vorbim despre cel mai extrem Pagani Huayra de pana acum, cel putin daca ne referim strict la departamentul estetic.

Pagani Huayra Imola

Performantele sistemului de propulsie V12 twin-turbo, semnat de Mercedes-AMG, sunt momentan necunoscute dar cu siguranta depasesc cei 750 CP si 1100 Nm oferiti de versiunea Huayra BC.

Pagani Huayra Imola

Pagani Huayra Imola

Pagani Huayra Imola

Pagani Huayra Imola

Pagani Huayra Imola

Pagani Huayra Imola

Pagani Huayra Imola

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Pagani Huayra Imola
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2019