Doua editii speciale Opel Adam pentru oamenii cu probleme

Doua editii speciale Opel Adam pentru oamenii cu probleme
  • Doua editii speciale Opel Adam pentru oamenii cu probleme
  • Prima dintre acestea a fost realizata impreuna cu Bryan Adams
  • Cel de-al 5model este creat de campionul Valentino Rossi
Distribuie pe Facebook

Opel a facut echipa cu celebrul muzician canadian Bryan Adams pentru a crea o masina dupa gusturile sale. Astfel, noul Opel ADAM by Bryan Adams va fi produs intr-o editie limitata de 10 masini, iar incasarile vor merge la fundatia cantaretului.

Intr-o nuanta de camuflaj de culoare inchisa si echipat cu jante din aliaj negre, faruri fumurii si un plafon in aceeasi culoare, noul "ADAM by Bryan Adams" va fi dezvaluit pe 23 ianuarie. Potrivit Opel, evenimentul va avea loc in cadrul unui vernisaj la muzeul "Haus der Kunst" din Munchen, iar masina va fi expusa publicului timp de trei zile, pana pe data de 26 ianuarie.

Noul model a fost creat dupa indicatiile celebrului cantaret si este unul exclusivist. Va fi produs in doar 10 exemplare, iar incasarile vor merge la fundatia artistului, "Bryan Adams Foundation", care se ingrijeste de soarta multor persoane nevoiase din toata lumea. In afara de faptul ca a desenat noul ADAM in serie limitata, vedeta a realizat si pozele pentru un calendar ce va insoti campania de lansare a modelului.

Doua editii speciale Opel Adam pentru oamenii cu probleme

Bryan Adams nu este singura celebritate care a colaborat cu Opel pentru modelul Adam. De curand, campionul multiplu de motociclism Valentino Rossi a creat si el o astfel de masina potrivita gusturilor sale, pe care a listat-o pe site-ul de licitatii eBay. Micutul model poarta atat numarul de concurs al lui Rossi, 46, cat si culorile neon, alaturi de semnatura sa pe capota. La interior, modelul a fost echipat cu scaune din piele Dainese, care imita un costum de motociclist.

Toti banii obtinuti din vanzarea modelului "Opel Adam & Vale for charity" vor fi donati fundatiei spitalului Meyer Children din Florenta, Italia. Potrivit directorului general al unitatii, Tommaso Langiano, banii vor fi destinati echiparii unei sali de divertisment pentru copii, acolo unde acestia se pot juca si pot invata sa citeasca in compania unor educatori special pregatiti. Licitatia va dura sapte zile. In prezent, pretul a depasit 11.000 de euro.

Doua editii speciale Opel Adam pentru oamenii cu probleme

Distribuie pe Facebook
mai multe