Dric Lincoln MKT, ofer o ultima calatorie de neuitat!

Dric Lincoln MKT, ofer o ultima calatorie de neuitat!
Iti mai aduci aminte de Lincoln Town Car? Fireste, aceasta intrebare este doar o prostie, modelul american fiind arhiprezent in viata tuturor, de la nastere si pana in momentul in care bateriile tale Duracell au incetat sa mai functioneze. Asta in cazul in care nu iti doresti o ultima calatorie cu noul dric Lincoln MKT!
Distribuie pe Facebook
Sincer, recunosc, vorbesc numai prostii acum - nimeni nu mai are bani sa moara pe criza asta financiara. Chiar si asa, cineva de prin America s-a apucat sa transforme luxosul Lincoln MKT intr-un dric de carat mortiioamenii trecuti in nefiinta. Sigur, toata lumea stie ca alaturarea acestor doua cuvinte este doar un cliseu vechi de ani de zile. Chiar si dricul din povestea noastra este mai luxos decat un Lincoln proaspat iesit de pe portiile fabricii, locul ghinionistului fiind dotat cu perdelute, piele si marmura de cea mai buna calitate!

Dric Lincoln MKT, ofer o calatorie pe ultimul drum de neuitat!

Exteriorul este la fel de cenusiu si monoton precum locul inspre care te indrepti o zi de toamna in Londra, fiind gata sa te lase la fel de rece precum cel din spatele masinii. Insa cu toata nebunia asta denumita tuning, parca ar merge niste LED-uri in praguri, o suspensie mai joasa si un set de jante serioase, iar situatia va sta cu totul altfel. In plus, ce-ai zice si de o combinatie negru - insertii de crom? Oameni buni, cineva trebuie sa se apuce de modificat dricuri!

Dric Lincoln MKT, ofer o calatorie pe ultimul drum de neuitat!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dric Lincoln MKT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2010