Duster ar putea avea un frate mai mare, conform francezilor

Duster ar putea avea un frate mai mare, conform francezilor
  • Noul SUV, cel mai probabil cu sigla Renault
  • Kaptur este varianta lui Duster pentru India
  • Logan si Sandero, facelift in 2019
Distribuie pe Facebook

In Grupul Renault exista o impartire in functie de gama. De exemplu, gama accesibila, cea low-cost, in care intra inclusiv automobilele Dacia, dar si cateva modele Renault, se numeste Global Access. Seful acestei divizii tocmai a dat o veste mare.

Marc Suss este seful gamei Global Access din Grupul Renault si se ocupa de automobilele ieftine vandute in Europa, Rusia, India sau Brazilia. Aici intra modelele Dacia, dar si Renault Kaptur sau Renault Kwid. In cadrul unui interviu, Marc Suss a spus ca va exista un SUV mai mare in familia Duster-Kaptur. Atentie! Nu este vorba de micul SUV Captur disponibil in Europa ci de omologul lui Duster, un SUV disponibil si cu tractiune 4x4, pe piata din India.

Desi nu exista alte detalii, vorbele lui Marc Suss spun multe, dar nu spun nimic. Ar insemna sa vedem un SUV mai mare ca actualul Duster oferit la pret mic, adica sa ramana o masina low-cost. Sansele sa poarte insa, sigla Dacia sunt mici. Cel mai probabil, Suss a vrut sa zica ca va exista un nou SUV bazat pe Duster, dar care se va numi Renault, nu Dacia, fie care sa ofere 2 locuri in plus, fie o varianta ceva mai spatioasa pentru unele piete emergente.

Acelasi Suss a mai anuntat si ca noile Logan si Sandero vor primi primele imbunatatiri si chiar un facelift peste nici 2 ani de acum inainte. Insa strategia va ramane aceeasi: de a oferi produse accesibile, care au strictul necesar. Pe aceeasi filosofie se bazeaza si noul Duster abia lansat, o masina care se va bucura de un urias succes incepand cu 2018 pe toate pietele europene.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Decembrie 2017