E pentru prima data cand BMW il ofera. Face suta in 4.8s, dar te duce si pe munte

E pentru prima data cand BMW il ofera. Face suta in 4.8s, dar te duce si pe munte
  • BMW prezinta oficial noul M40i
  • Modelul bavarez ofera 360 CP
  • Viteza maxima e de 250 km/h
Distribuie pe Facebook

Pentru prima oara in cariera sa, bavarezul BMW X3 va fi disponibil la vanzare si intr-o versiune M. Vorbim, mai exact, despre o varianta M40i cu motor turbo de trei litri si 360 cai putere.

BMW a lansat la sfarsitul saptamanii trecute o noua generatie a crossover-ului X3, care cantareste cu pana la 55 kilograme mai putin decat modelul anterior. O alta veste buna consta in cresterea ampatamentului cu aproximativ cinci centimetri, care se traduce prin mai mult spatiu pentru picioare si bagaje.

Numeroase imbunatatiri au fost operate, de asemenea, si la nivelul pachetului tehnologic, care isi intampina acum clientii inclusiv alaturi de un ecran tactil cu o diagonala de 10.25 inch, capabil sa recunoasca si comenzile prin gesturi. Pentru unii insa, cea mai importanta noutate o reprezinta varianta M40i.

Oferita in premiera pentru modelul BMW X3, respectiva versiune de motorizare este pusa in miscare de un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care produce o putere maxima de 360 CP. Cuplul motor se invarte, in schimb, in jurul valorii de 500 Nm - disponibili de la 1.520 rpm.

Fisa tehnica este completata in cazul de fata atat de o cutie automata cu opt rapoarte, cat si de un sistem inteligent de tractiune integrala. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.8 secunde, in timp ce viteza maxima este, deloc surprinzator, limitata la 250 kilometri pe ora.

Din punct de vedere estetic, noul BMW X3 M40i iese in evidenta prin deja familiarele spoilere fata si spate agresiv stilizate, insosite de alte cateva detalii detalii sportive, precum jantele din aliaj de dimensiuni generoase. La interior avem volan in trei spate, scaune cu suport lateral marit si insertii specifice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2017