E pentru prima oara cand BMW alege sa vanda masina asta. VIDEO cu acceleratia la podea

E pentru prima oara cand BMW alege sa vanda masina asta. VIDEO cu acceleratia la podea
  • BMW a lansat in vara acestui an primul X3 M40i din istorie
  • Crossover-ul bavarez ascunde sub capota un benzinar de 360 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in 4.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Sub capota a fost montata o unitate turbo de trei litri si 360 CP. Drept urmare, sprintul pana la 100 km/h dureaza numai 4.8 secunde, spun bavarezii.

BMW a lansat in vara o noua generatie a modelului X3 si, odata cu aceasta, primul X3 M40i din istorie. Pus in miscare de un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, crossover-ul bavarez ascunde sub capota nu mai putin de 360 CP.

Fisa tehnica este completata de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.8 secunde. Sau cel putin asa sustin oficialii producatorului de automobile din Munchen.

Pe langa motorizarea potenta, acelasi BMW X3 M40i se mai poate lauda si cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, plus un set de jante de dimensiuni generoase. Asa cum era de asteptat, interiorul dispune de volan si scaune sport, printre multe altele.

In Romania, crossover-ul bavarez de 360 CP porneste de la 65.986 euro si ofera numeroase dotari in standard. Printre acestea se inscriu si blocurile optice cu tehnologie LED, climatizarea auto, suspensia si franele M sau tapiteria din piele / stofa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2017