Editie limitata Alfa Romeo Brera Italia Independent

Editie limitata Alfa Romeo Brera Italia Independent
Cei de la Alfa Romeo vor scoate o editie speciala pentru modelul Brera, cu numele Italia Independent, ce va fi produsa in 900 de bucati. Primul exemplar va putea fi admirat pe parcursul intregii veri in fata unui restaurant din Porto Cervo.
Distribuie pe Facebook


Masina va putea fi comandata in Italia din septembrie, pentru ca, ulterior, si clientii din intreaga Europa, Japonia si Australia sa beneficieze de acest model.

In Peninsula, pretul de pornire va fi de 32.200 de euro pentru varianta de 2,2 litri JTS de 185CP, masina fiind, de asemenea, disponibila si cu motorul V6 de 3,2 litri si 260CP.

Trebuie neaparat mentionat ca Alfa Romeo Brera Italia Independent este prima masina care va primi in standard culoarea titaniu opac.

Pentru ca suntem la exterior, vom mai aminti jantele pe 18 inch, etrierele vopsite in rosu, insertii de aluminiu si logo-ul Italia Independent imprimat pe spatele masinii.

Aceeasi atentie la detalii se face simtita si la interior, unde gasim fibra de carbon si placute din aluminiu inserate in scaunele fata si personalizate cu logo-ul Italia Independent.

Pentru maximizarea sportivitatii, instrumentele de bord sunt colorate in rosu, iar pedalele sunt imbracate in aluminiu.

Plus o gramada de dotari standard care includ sapte airbag-uri, clima bi-zona, CD/MP3, cruise control si proiectoare de ceata.

Clientii isi pot personaliza in continuare automobilul prin montarea de faruri bixenon, senzori de parcare, un sistem audio Bose si navigatie Blue&Me.

Tot sa conduci italieneste...


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2009