Editie speciala pentru al doilea cel mai popular model din gama CITROEN. Cum arata noul C5 Aircross C-Series

  • Disponibil de la 1 iunie
  • Intre nivelul de echipare Feel si Shine
  • Caroserie in doua nuante si detalii rosii
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile anunta o editie speciala, botezata C-Series, pentru modelul C5 Aircross. Aceasta va fi disponibila incepand cu 1 iunie.

Citroen C5 Aircross va putea fi comandat, incepand cu 1 iunie, si intr-o versiune speciala botezata C-Series. Aceasta va fi pozitionata in gama intre nivelul de echipare Feel si Shine si propune cateva elemente speciale pentru exterior dar si imbunatatiri pentru habitaclu.

Citroen C5 Aircross C-Series

In primul rand, pachetul Anodised Deep Red aduce cateva detalii rosii pe anumite elemente de caroserie, inclusiv pe acele Airbump-uri, iar caroseria va veni vopsita in doua nuante. Plafonul este oferit exclusiv in culoarea Perla Nera Black.

Citroen C5 Aircross C-Series

La interior, pasagerii vor regasi scaune Advanced Comfort cu banda rosie in partea de sus a spatarului, plansa de bord de culoare gri sau cusaturi albe.

Citroen C5 Aircross C-Series

Pe lista cu sisteme de asistenta a noului C5 Aircross C-Series regasim pachetul Drive Assist cu funcii pentru monitorizarea soferului si avertizare la coliziune frontala, cruise control adaptiv cu functie Stop&Go (dar numai daca bifezi transmisia automata), sistem de navigatie, camera pentru marsarier si sistem acces si pornire motor fara cheie.

Citroen C5 Aircross C-Series

Constructorul din Hexagon nu a spus nimic despre preturi dar un C5 Aircross in nivelul de echipare Feel pleaca in prezent, la noi in tara, de la 23.800 euro cu TVA. Daca optezi pentru nivelul de echipare de top, Shine, pregateste-te sa scoti din buzunare cel putin 29.000 de euro.

Citroen C5 Aircross C-Series

Citroen C5 Aircross C-Series

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Citroen C5 Aircross C-Series
mai multe