El este Kodiaq. Cum arata noul SUV cu sapte locuri de la Skoda

El este Kodiaq. Cum arata noul SUV cu sapte locuri de la Skoda
  • Primele imagini ale noului Kodiaq au ajuns pe internet
  • Mult anticipatului SUV cu sapte locuri de la Skoda iese in evidenta printr-un design angular si impunator
  • Gama de motorizari anunta unitati variate de tip TDI si TSI
Distribuie pe Facebook

Nerabdator pana la primul contact cu noul Kodiaq? SUV-ul celor de la Skoda se afla la doar cateva saptamani distanta de propriul debut, internetul aducandu-ne insa chiar astazi primele imagini oficiale ale mult anticipatului automobil ceh cu sapte locuri.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, noul Kodiaq renunta in cele din urma la camuflajul din dotare si pozeaza in premiera... dezbracat de secrete.

Fara voia sa, ce-i drept, intreaga vina pentru aparitia acestor poze clare ale mult anticipatului SUV cu sapte locuri de la Skoda apartinandu-i exclusiv maretului internet.

Iar daca tot s-a ajuns aici, nu putem rata ocazia de a preciza ca noul Kodiaq iese in evidenta prin acelasi design angular si impunator precum cel al concept car-ului VisionS.

Cei mai atentie la detalii vor observa inclusiv anumite elemente inspirate de ultima generatie a modelului Superb, precum forma grilei frontale ori a blocurilor optice posterioare.

Aspectul interior ramane, in schimb, un mare mister, singura certitudine constand in faptul ca mult anticipatul SUV cu sapte locuri de la Skoda va putea gazdui pana la... sapte pasageri.

Daca vine vorba despre partea tehnica, tinem sa reamintim ca noul Kodiaq va fi construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum cea de-a doua reiteratie a crossoverului VW Tiguan.

Referitor la gama de motorizari, mult anticipatul SUV cu sapte locuri de la Skoda promite o paleta variata de unitati TSI si TDI, livrate la pachet alaturi de cutii manuale sau DSG.

Si, bineinteles, in functie de alegerea clientului, care consta intr-un 1.4 TSI de 125 sau 150 CP, un 2.0 TSI cu 180 CP sub capota si un 2.0 TDI ce dezvolta 150 sau 190 CP, de FWD sau AWD.

Skoda Kodiaq - Primele poze

Skoda Kodiaq - Primele poze

Skoda Kodiaq - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2016